TEAM TRENINGSFRUE 2019 | for en gjeng

Reklame | egenreklame

Nå er det tredje året på rad jeg arrangerer Team Treningsfrue, og det er så givende at jeg noen ganger blir rørt til tårer. Enten det er å se deltakerne krabbe i mål på sitt aller første hinderløp eller mestre sin første løpetur. Det å kunne jobbe med mennesker på denne måten gjør meg både glad, ydmyk og utrolig stolt, så dette er noe jeg ikke kommer til å gi slipp på med det første. Ny sesong, nytt team og nye løp; og gjett om vi er klare!

Det startet som en ide på treningssenteret med en god venn, og vipps bare noen uker etterpå var Team Treningsfrue 2017 i gang. Nå er det tredje året jeg har dette opplegget, og jeg elsker det!

Hva er Team Treningsfrue?

Hvert år samler jeg en gjeng som har lyst på nye utfordringer, komme i mer fysisk aktivitet, løpe sitt første hinderløp eller rett og slett bare har lyst å være en del av et team som både motiverer og heier. Følelsen man sitter igjen med etter et slikt opplegg har tydlige vært en positiv forandring for mange, og jeg ser også at flere og flere har blitt mer og mer glad i å løpe hinderløp, trene og rett og slett være i mer fysisk aktivitet. Det er jo dette jeg brenner for

Team Treningsfrue består i år av Julia, Soroush, Simen og meg selv, og vi alle følger opp gjengen slik at de skal være best mulig rustet for å løpe både Navy Race og Toughest i Holmenkollen i september. Simen, som også er min løpecoach følger deltakerne opp ukentlig med både løpeprogram og styrkeprogram i den tiden de er med så de har en PT i 6 mnd fra start til sutt.

Nå har vi allerede rukket å ha tre samlinger, og jeg gleder meg til å møte de over sommeren for å løpe både Navy Race i Horten og Toughest i Holmenkollen!

Se gjerne video fra de tidligere årene hvor vi har løpt. Det ser ganske så kult ut ikke sant?

Har du lyst å være en del av Team Treningsfrue 2020 kan du allerede nå sende meg en mail så skal jeg sette deg på listen. Jeg tar kontakt over sommeren. Mail: post@treningsfrue.no

Video fra tidligere år:

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer