SLIK GJØR JEG SMOOTHIEN SUNNERE

Reklame | Enriched Food

Jeg er hekta på smoothie, og kanskje spesielt nå på sommeren hvor man sitter mer og mer ute. Smoothie er det perfekte mellommåltidet, og du kan enkelt gjøre den både frisk og næringsrik ved å tilsette rikelig med både fett og proteiner. Men hva om du i tillegg kan tilføre din daglige dose omega-3 i smoothien med en frisk sitronsmak som rett og slett gjør smoothien enda bedre? 1 ts med ENRICHED i smoothien din og du har dekket ditt daglige behov for omega-3. Super enkelt, sunt og lettvint

Jeg har tidligere i sommer laget en god sommersalat som du finner oppskriften på her. I den salaten har jeg brukt 1 ts ENRICHED med smaken av basilikum, noe som gjør salaten utrolig saftig og god! Sjekk den gjerne ut!

ENRICHED | gjør maten din sunnere

Smoothie er super enkelt og lettvint å ta med seg på farten om du ikke har tid å nyte den hjemme. Perfekt på jobben, i bilen eller etter trening, og det er en enkel måte å få i seg mye god næringsrik mat. I dagens smoothie har jeg puttet i både avokado og valnøtter som fettkilde, bær og banan som kilde til karbohydrater, og mandelmelk, yoghurt naturell og egg som proteinkilder. I tillegg har jeg på slutten tilsatt 1 ts ENRICHED sitron som ga den ekstra syrlige gode smaken.

Ved å bruke 1 ts dekker du faktisk omega-3 behovet ditt for en dag, og det er så enkelt å kunne implementere dette i matlagingen. Du kan få ENRICHED i flasker med 3 ulike smaker, sitron, hvitløk eller basilikum, men du kan også bestille disse små porsjonspakkene som er helt geniale å ha med seg på farten. Se porsjonspakkene her. Praktisk til grillingen ved stranda eller smoothien mellom møtene

Sjekk alle ENRICHED sine produkter her samt de praktiske porsjonspakkene!

Oppskrift på frisk sommersmoothie

 • 1 neve blåbær, frosne
 • 1 neve bringebær, frosne
 • 1 rått egg
 • 3 ss yoghurt naturell
 • ca. 1-2 dl mandelmelk
 • 4 skiver avokado, frossen
 • 1/2 banan, gjerne frossen
 • 1 ts. ENRICHED sitron

Slik gjør du:

Tilsett all væsken før du tilsetter alt annet. Sørg for å ha en blender som tåler litt motstand og kjør den til den er kremete og jevn. Opplever du at den ikke går rundt stopper du blenderen og rører rundt et par ganger. Når alt er blandet tilsetter du 1 ts ENRICHED sitron og rører godt rundt før du heller den i et glass eller bolle. Sleng gjerne på litt topping og nyt i sola!

Hvorfor ENRICHED

ENRICHED er Extra Virgin olivenolje fra Kreta kombinert med 33% høykvalitets torskolje fra Norge, og ved å bruke 1 ts om dagen vil du dekke dagsbehovet ditt for omega-3. Produktene kommer i 3 smaker: basilikum, hvitløk og sitron hvor sitron er perfekt i smoothien! Neste gang skal jeg lage hjemmelaget pesto med den som smaker hvitløk!

100% av fisken kommer til nytte, og torskeoljen som brukes kommer fra MSC sertifisert bærekraftig Norsk fiskeri. Du kan til og med legge inn batchnummeret som står på baksiden av produktet til å spore hvilken fiskebåt og område fisken har blitt fisket.

Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer som er viktige for at kroppen vår skal fungere optimalt. Kroppen produserer ikke selv fettsyrene EPA og DHA som er i omega-3, derfor er det også viktig at vi tilfører kroppen disse gjennom kostholdet ved å for eksempel spise fet fisk, ta kosttilskudd eller bruke ENRICHED som etter min mening gjør dette super enkelt!

Ønsker dere en fin dag!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer