LANGHELG I SPANIA | Barcelona

Husker dere at jeg spurte dere om masse tips til Barcelona turen vår denne helgen? Dere er fantastiske alle sammen, og jeg må bare si tusen takk for alle tips. De er skrevet ned i boka mi, og jeg skal sørge for å spare de til senere. Nå ser det nemlig ut som vi blir i leiligheten vi har leid siden vi elsker stedet her!! Den som tipset om Airbnb, tusen takk! Herregud, hvorfor har vi ikke tenkt på det før? Mye bedre enn hotell, og huset er jo helt magisk!

   

Det er mange som har spurt om link til leiligheten vi leier så den har du HER. Den ligger ca 45 min med bil fra Barcelona nær en by som heter Arenys de Mar. Et rolig og fint strøk med ikke så altfor mange turister. huset vi har leid har plass til 8 personer, har eget basseng og vi er nummer to som leier her da dette boligkomplekset er helt nytt.

Vi gjør ikke annet enn å sove lenge, bade dagen lang og lage vår egen mat. Mye tid sammen med barna og rett og slett bare kos ettersom vi kun skal være her til tirsdag. Spør gjerne om dere lurer på noe om stedet så skal jeg svare!

I går var vi en liten tur innom byen som ligger 4 minutter unna med bil, Arenys de Mar. En liten koselig by med mye lokale butikker. Ellers har vi kost oss i leiligheten og skal nyte et par dager til før vi skal hjem. Litt kjedelig at vi kun skal være her så få dager, men dette var jo også ment som en liten ekstra ferie før sommerferien som begynner i juli.

Håper været hjemme også er bra! Hilsen Spania!

 

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer