NY BOD BETYR CROSSFIT GARASJE TIL MEG!

reklame Byggmax

Når vi flyttet til drømmehuset i fjor fikk endelig Jørgen dobbeltgarasjen han hadde drømt om hele livet, men bare etter noen måneder mente han vi burde bygge en liten bod til både gressklipper, snøfreser og sykler. En liten bod fikk i hvert fall ny betydning hos meg, for det han har bygd ble et lite hus. Når det er sagt ble dette «lille» huset fantastisk fint, og det står i stil til både huset og garasjen vi har fra før.

Jeg har jo nå skjønt at jeg endelig hadde muligheten til å gjøre garasjen om til en CrossFit box uten egentlig å inkludere Jørgen. Han har vært så opptatt av denne garasjen så det at jeg har fylt opp vår garasje litt og litt har han faktisk ikke sagt noe på. Så når det siste er gjort på denne nydelige boden blir det hjemmegym i garasjen. Det gledes, og dere har også mange fine treningsøkter å se frem i mot som jeg selvsagt kommer til å dele med dere.

Byggmax | enkelt, kvalitet og god på pris

Alt av materiale er fra bestilt på nett fra Byggmax, og jeg må si at vi er positivt overrasket over hvor godt utvalget er på nettbutikken. De har alt man trenger, enkelt å finne frem og du henter varene selv i din butikk. I tillegg kan du låne henger fra Byggmax om du skulle trenge det.

Materialet de har i sitt sortiment er tilpasset den profesjonelle, men også hobby snekkere som oss. I tillegg tilbyr de også «gjør-det-selv» filmer på nettet med masse inspirasjon om hvordan mye skal gjøres. Nå ble denne boden litt mer avansert enn vi hadde sett for oss så vi måtte ha ett hjelp, men resultatet ble så sykt mye bedre enn vi hadde trodd!

Byggmax har lave priser og konkurransedyktige priser med god kvalitet og godt utvalg. På nettet finner du alt du måtte trenge fra grunnmur til tak, mens i butikk er det kun et nøye utvalgt grunnsortiment. En drive-in gjør det enkelt å hente varene selv om du ønsker det.

Vi bestilte reisverk, osb plater, isolasjon, vindplast, undertak, lekter, takrenne, blekk, beslag, spiker, skruer, vindu mm. Ellers valgte vi å støpe såle først før vi bygget selve boden. Alt er bestilt på nett med rask mulighet til å hente på drive-in, evt levers hjem som vi gjorde.

Sjekk gjerne Byggmax sine sider for godt utvalg og fine priser HER.

 

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer