FAVORITTKJOLEN | og gårsdagens økt

Inneholder en annonselenke

God morgen!☕️ Nyter en kopp kaffe mens jeg venter på at det skal bli varmt nok til å være litt ute i sola i dag. Deilig å komme hjem fra Spania til eget kjøleskap, egen seng og rutinene hjemme, og jammen fikk jeg ikke til en økt i går også! Den kommer her:

EMOM 30

10 cal ski erg
8 kipping pullups
10 GHD situps
5 power clean
10 handstand pushup

Kjør en og en øvelse pr minutt i 30 minutter. Er det øvelser du ikke greier eller har muligheten til bytt de ut med noe annet! F. eks kan kipping pullups byttes om til pullups med strikk, evt nedtrekk. GHD situps kan byttes ut med vanlig situps, power clean kan byttes ut med frontbøy osv. Lykke til, og spør om du lurer på noe!


Ellers fikk jeg så sykt mange spørsmål om kjolen jeg hadde på meg i går så jeg legger den ut her. Den er kjøpt på Mostue i Lillestrøm men du kan få tak på den HER (annonselenke) også?☀️?


Var ute med jentene i går kveld og feiret en forsinket bursdag. Veldig koselig, og det er så koselig å kunne gå i noe annet enn treningstøy innimellom! Skjørtet mitt er fra Ganni (kjøpt i fjor sommer) og singleten er kjøpt på Zara i Barcelona for en del år siden. Mulig de har den inne fortsatt!

Ønsker dere en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer