norgesferien 2019 | Loen og Oppstrynsvatnet

Dagene går og jeg kan nesten ikke tro at de to ukene med norgesferie er godt over halvveis! Nå ligger jeg i hengekøya og har flykta fra teltet ettersom jeg har våknet annenhver time i natt. Verre enn å ha små barn dette?, men sover så utrolig dårlig når alle 4 ligger i samme telt. Neste år blir det større telt, ja kanskje til og med to telt!

Men vi har kommet til Loen her på bloggen, for selv om jeg er i Solvorn nå må jeg blogge hele turen!

Etter Geiranger kjørte vi mot Loen, og selv om det er flere ruter ut av Geiranger kjørte vi veien opp mot Dalsnibba og mot Stryn. Forbi Stryn kommer du til et vann som heter Oppstrynsvatnet og her fant vi nok en fin rasteplass for mat og et bad! Kaldt men deilig vann, litt kaffe på primus og mat gjorde godt. Det er disse små stoppene som virkelig er ferie hvor vi bare kan være så impulsive vi bare vil. Og ungene elsker det☀️

Etter et bad og litt mat gikk turen videre til Loen, som også er kjent for det turkise vannet. Et helt nydelig sted med masse fjell rundt.

Vi fant oss en hyggelig campingplass (som egentlig var full så sørg for å booke i forkant), men vi fikk leid oss en teltplass innerst i hjørnet med verdens triveligste naboer. Her fikk vi låne både benk og strøm til kjøleboksen vår så veldig heldig med den.

En overnatting på et slikt sted kostet oss 300kr så telt på campingplasser kan være et godt alternativ til en rimeligere ferie om du ønsker det. I tillegg har vi med oss en kjølebag som holder maten kald gjennom ferien. Den går på strøm og er koblet til bilen når vi kjører rundt??‍♀️ Campingen het Sande Camping og ligger perfekt til nede ved vannet!

En natt i Loen og vi var på farten igjen. Denne gangen gikk turen videre til Øye men der krever et innlegg for seg selv!

Ha en nydelig dag og spør meg gjerne!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer