Årets første hinderløp med teamet | med video

reklame Team Treningsfrue | Njie Norge

Hvordan tror du det føles å løpe sitt første hinderløp?

Eller hvordan tror du følelsen av å mestre flere hindre du aldri trodde du skulle tørre eller klare føles?

Jeg kan si det sånn, det å være vitne til all denne sunne galskapen som vi holder på med er virkelige noe av det kuleste og råeste jeg gjør gjennom hele året. Det å se alle disse fantastiske menneskene krabbe seg gjennom gjørma, bli møkkete, heie på hverandre og ikke minst tre ut av komfortsonen gjør meg skikkelig glad. Det er tredje året jeg arrangerer TEAM TRENINGSFRUE, og jeg har folk som har vært med tre år på rad. Vi er en liten familie, og det er gøy å se at disse fantastiske menneskene finner både glede og nye venner i dette prosjektet mitt♥

Her en en videofilm fra årets første løp, Navy Race i Horten. Abonner gjerne på YouTube kanalen min HER da jeg har store planer for denne nå i høst. Det kommer mer påfyll!

VIDEO

Det har allerede strømmet på med mailer fra dere som ønsker å bli med i teamet neste år, men ettersom jeg kun har plass til 20 stykker er det også litt førstemann til mølla. Jeg skal nå gå gjennom mailene, sette datoer og komme ut med påmelding for 2020 i september. Så «stay tuned» – dette blir moro!! Er du interessert send meg en mail på: post@treningsfrue.no

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer