ukas intervaller | motiverende

Det er fredag og jeg må bare beklage at jeg har tatt litt fri fra denne bloggen noen dager og uker i sommer. Men det har vært litt deilig også, for nå har jeg hentet masse ny motivasjon til å inspirere dere videre utover høsten og vinteren med masse mat og trening. Til helgen er det hinderløp også så nå er vi i gang igjen vet du! I tillegg skal det bli mer treningsøkter i garasjen jeg også vil dele med dere.

Har du forresten husket å melde deg inn i løpegruppen min på Facebook? Hvis ikke må du gjøre det her. Den heter Treningsfrue Løpegruppe og den er gratis å være med i.

UKAS INTERVALLER

Oppvarming

Sørg for å varme godt opp før du begynner å løpe, gjerne 10-15 minutter om du har tid til det. Test gjerne et par raske drag før du begynner med hoveddelen. Jeg merket at jeg er helt avhengig av det for å ikke komme så altfor høyt opp i puls på første draget. I tillegg kan det være greit å teste litt tempo før du begynner om du er usikker på hva du klarer og orker.

Hoveddel

  • 2 % stigning
  • 2 min aktiv pause
  • 3,4,5,4,3 min hvor du kjører hvert drag med 45/15 sek.
  • Høy hastighet, sone 4/5
  • fart må du selv finne ut av. Jeg startet på 14, men gikk fort opp til 15 og 16 km/h.

Slik gjør du:

Her skal du løpe i 3,4,5,4,3 min, men du skal dele opp hver bolk med 45/15 sek. Det vil si at på den første på 3 minutter skal du løpe (45/15)x3. Deretter skal du ta 2 min aktiv hvile hvor du går/småløper på mølla. Deretter er det (45/15)x4 som tilsvarer 4 minutter. osv osv. En hard men motiverende intervall som i hvert fall fikk mine endorfiner til å komme snikende. Følelsen etterpå er kanskje den beste.

Avslutning

Avslutt med rolig jogg, gange de siste 5-10 minuttene før du er ferdig!

Følg meg gjerne på Snapchat: Treningsfrue og Instagram: Treningsfrue for mer trening.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer