SUNN MANGOSMOOTHIE

God morgen alle fine følgere! Håper dere alle har hatt en super uke så langt, og at det ikke har vært for tøft å stå opp for de av dere som har begynt å jobbe. Jeg kjenner selv på kroppen at jeg har sovet mindre denne uka, så er nødt til å bli flinkere til å sovne tidligere. Jobber med saken!

Nå skal jeg straks kjøre gutta på CrossFit skole i Oslo, ta en økt med en kompis og jobbe resten av dagen. Det har ikke vært blogging hver dag denne sommerferien, men jeg kommer sterkere tilbake når skolen begynner. Da kjører jeg på med masse nye oppskrifter, hjemmetrening, CrossFit, løpeøkter og mye annet gøy! Gleder meg!

Her kommer oppskriften på en av mine kanskje favoritt oppskrifter hva kommer til smoothie. Frisk, sunn og smaksrik. Kanskje en siste rest av sommerfølelse før høsten kommer ????

Oppskrift på mango-smoothie

ca. 1,5 porsjon
  • 2-3 never mango, frossen
  • 1 banan, fersk eller frossen
  • 1/2 boks cottage cheese, liten
  • 1-1,5 dl mandelmelk
Slik gjør du:

Bland alt sammen godt og la blenderen jobbe til konsistensen er slik du ønsker. Er den for tykk kan du tilsette mer væske, og er den for tynn tilsett gjerne litt isbiter evt mer mango. Ønsker du noe fett i smoothien kan du for eksempel tilsette noen valnøtter eller cocosa! Det er kjempe godt.

Jeg har toppet smoothien med chiafrø, frossen mango og kokos, men bruk gjerne fantasien for å pimpe den opp litt. Ser ganske så digg ut ikke sant?

Camilla

Snapchat: Treningsfrue

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer