Slik har jeg planlagt ukas lunsjboks

God morgen superstars? Skolen er like rundt hjørnet så gutta nyter siste morgen hvor de faktisk kan sove så lenge de vil. Skal bli godt med hverdag igjen, få rutiner på plass og komme skikkelig i gang med jobb igjen!

Jeg ble tipset om verdens enkleste lunsjboks i går som jeg selvfølgelig må dele med dere. For hvor digg er det ikke å ha 3 matbokser klare for de tre første dagene av uka? Du trenger  bare å varme i mikro og spise på jobb, hjemme eller på fotballcup slik jeg gjorde i går. Bedre det enn en burger og brus.

Oppskrift på pulled chicken i ovnen

  • 3 kyllingfileter
  • en pakke grønnsaker
  • ris
  • barbequesaus
  • godt med krydder

Slik gjør du:

Sett ovnen på 150 grader, over/undervarme før du begynner. Legg 3 kyllingfilet i en kasserolle (som tåler å være i ovnen), krydre med masse godt krydder (jeg brukte grillkrydder, salt og paprika). Deretter pensler du på litt barbequesaus før du setter på lokk og putter den i ovnen. Viktig å ha lokk på slik at kyllingen blir saftig og gjennomstekt. Den skal nå stå 1,5 time i ovnen.

Kok opp ris og grønnsaker. Når kyllingen er klar er det bare å dra kjøttet litt fra hverandre. Dette er også ypperlig å ha i wraps om du liker det. Kyllingwraps med masse grønnsaker er sikkert også digg!

Pass bare på å ikke dra kjøttet fra hverandre for mye på matboksene. Da forsvinner all væske og det kan bli tørt. Sett i kjøleskapet og nyt sier jeg❤️

Ha en supert dag! Nå skal jeg stå opp!

Så du foresten YouTube filmen min fra bryllupet? Hvis ikke kan du se den HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer