TABATA CROSSFIT WORKOUT | kun egen kroppsvekt

annonse i samarbeid med Nøre Kalsium

Jeg husker godt at jeg som liten knasket ivrig på kyllingbein og brusk. Mamma sa alltid at dette var sunt og næringsrikt for både skjelett og muskler, og det hadde hun jo helt rett i. Skjelettet og musklene våre trenger kalsium som bidrar til en normal funksjon, og med den travle hverdagen mange av oss har er det kanskje ikke alltid like enkelt å få i seg alt man ønsker. Derfor er jeg utrolig fornøyd med å kunne samarbeide med Nøre Kalsium som i tillegg er 100% norskprodusert!

(SE VIDEO AV DAGENS TABATA CROSSFIT ØKT NEDERST I INNLEGGET!)

Nøre Marint Kalsium er et ren beinpulver fra fersk, norsk laks, som inneholder naturlig kalsium. En enkel og effektiv måte å sikre ditt daglige kalsiuminntak

Visste du at beina og knoklene dine får små sprekker og brudd hver eneste dag som kalles mikrofrakturer? Disse små skadene svekker skjelettet ditt, og for å stimulere prosessen hvor skjelettet bygges opp igjen, trenger kroppen kalsium. Derfor er det veldig enkelt å ta dette i form av to kapsler hver dag og vite at jeg inntar den mengden kalsium jeg trenger. Jeg har også bestilt ett abonnement til mamma ettersom hun også er i målgruppen. Produktet retter seg mot kvinner fra 40 og oppover ettersom man vet at ved en viss alder begynner regenereringen av skjelettstrukturen å avta.

Har du også lyst å prøve Nøre Kalsium? Nå får du 50% rabatt ved bruk av rabattkoden: Treningsfrue30 på første forsendelse. Deretter får du 30% rabatt på forsendelsene etter dette. Se mer HER.

I samarbeid med Nøre og etterspørsel fra dere har jeg laget en TABATA CROSSFIT WORKOUT med kun egen kroppsvekt. Video kommer her,?? så da er det bare å sette i gang med hjemmetrening nå som uka akkurat har startet!

Likte du økta og vil ha flere? Kommenter gjerne i kommentarfeltet.

Begynn å nøre opp om den gode helsa, og vær trygg på at skjelett og muskler fungerer. Les mer om Nøre her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer