UKAS 4×4 INTERVALLER

God morgen alle sammen! Etter å ha intervjuet Kristin Holte i går ble jeg så inspirert til å sove minst 8 timer hver natt så i går startet jeg prosjekt «nok søvn». Har troen på at det kan gjøre underverker for både prestasjon, restitusjon og overskudd så jeg skal i hvert fall forsøke å legge meg klokken 22.00 noen dager i uken. Noen av dere som får 8 timer hver natt?

Foto: @achievedmedia

Hvor kult er det ikke å få opplæring av Kristin Holte i min egen garasje. Episoden kommer som en del av min nye YouTube serie; GARASJEDUELLEN hvor jeg utfordrer kjente fjes til en treningsduell.

Ukas 4×4 intervaller

Ukas intervaller står på planen, og selv om jeg skal løpe Toughest med teamet mitt i morgen (og har hviledag i dag) legger jeg ut en spenstig intervalløkt til dere. Digger at dere løper, og jeg blir skikkelig inspirert av dere alle sammen

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

10-15 min oppvarming 1-2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang. Jeg pleier å ligge på alt mellom 5-9 km/h.

Hoveddel

  • 2 % stigning
  • 4×4 min
  • pause, 2-3 min avhengig av form
  • Tempo, høy intensitet
Slik gjør du:

I dag har jeg valgt en vanlig 4×4 intervall ettersom vi vanligvis har delt den opp enda mer. 4×4 intervaller går ut på at du løper i høy intensitet i 4 minutter, pause i 2 min for så å løpe nye 4 minutter igjen. Dette skal du gjøre 4 ganger, altså 4×4 min.

Pausene styrer du etter form og intensitet. Du kan ta opptil 3 min pause om du tar hardt i og kanskje ikke er kjempe godt trent. Men dette må du nesten føle litt på selv.

Avslutning

Ro ned og gå 5 minutter før du hopper av mølla.

Fikk du meg deg ukas BOOTY CHALLENGE? Hvis ikke kan du se den her:

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer