SLITER DU OGSÅ MED ISING I TENNENE?

annonse i samarbeid med Sensodyne

Jeg regner med det er flere enn meg som sliter med både ising i tennenen og tilbaketrukket tannkjøtt. Det er jo kjempe vondt når det først skjer, men har etter beskjed fra tannlegen begynt å pusse litt lettere enn jeg gjorde tidligere. Jørgen derimot har både sterke, hvite og sykt flotte tenner. Sjelden hull og mannen har til og med et ekstra sett tenner enn normalt. Er det mulig? Selv trakk jeg alle visdomstennene mine før jeg var 20.

Jeg har så lenge jeg kan huske skjært tenner om natta, og det er så høyt at det høres helt over til naboen. Det har gått noen kroner på å støpe ny «gom» hos tannlegen opp gjennom, men det har også hjulpet for å spare tennene mine. I tillegg har jeg forsøkt å forebygge god tannhelse så godt jeg kan ved å pusse tennene med elektrisk tannbørste, bruke tanntråd og holde meg unna drikke med altfor mye kullsyre. Det er faktisk fy fy i følge tannlegen min, og det sliter så sykt på tennene mine som i utgangspunktet har veldig tynn emalje fra før.

Tenner er viktig, og det er også det jeg forsøker å formidle til barna mine. Jeg har alltid vært streng på dette med å pusse tenner, bruk av tanntråd og fluor. Håper de også kan ta med seg de vanene i voksen alder

Ising i tennene er jeg ikke alene om å ha, for det er faktisk 1 av 3 som sliter med det samme. Enten det er å drikke kaldt vann, spise is eller å gå fra varm til kald drikke. Kanskje opplever du ising når du er ute og løper i kald luft? Ofte blir dette problemet også forbundet med hull, men det trenger det altså ikke være selv om det er vondt.

Tannlegen har for lengst anbefalt meg å bruke Sensodyne, og det er denne jeg har brukt de siste årene. Den motvirker ising, er mild og god på smak, og gir en følelse av å være ren i munnen etter bruk. Jeg liker denne kjempe godt!

Bruker du denne to ganger daglig er det dokumentert beskyttelse og langvarig lindring av ising i tennene. Du får kjøpt tannkremen i dagligvarebutikken, og denne anbefales på det varmeste.

For å teste om vi opplever ising i tennene har barna og jeg gjort #chilltestchallenge. Det vil si at vi skal drikke av et glass vann med isbiter for så å ha vannet i munnen i 5 sekunder. Kjenner du at det iser så kan det være tegn på at du har sensitive tenner. Filmen kan du se her, og du kan nå VINNE ETT ÅRS FORBRUK AV SENSODYNE TANNKREM ved å gå inn på min Instagram; @treningsfrue.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer