Norgesmesterskap og syrefest uten like

Ja da var NM over for denne gang, og ettersom det var mitt første innenfor Tri Erg (romaskin, sykkel og ski erg) er jeg utrolig fornøyd med en tredjeplass. Det var faktisk målet mitt også, selv om jeg visste det var et relativt hårete mål. Men det er viktig med mål, store som små, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe i veien med.

Jeg har trent bra opp mot konkurransen, og ettersom jeg nå har både sykkel, romaskin og ski erg i garasjen har det vært en fin oppkjøring de siste 3 ukene. Jeg har jo også blogget øktene så trenger du litt inspo kan du jo finne de igjen. Her ser du filmen fra helgen, og jeg håper du lar deg inspirerer til å sette deg et mål for tiden fremover. Kanskje du blir med neste år??

Jeg har laget en vlog fra helgen, og denne håper jeg dere ser. Forsøker virkelig å gjøre ting litt mindre skummelt for dere slik at dere også kanskje tørr å utfordre dere selv på slike ting som også ligger langt utenfor min komfortsone. For det er jo da man føler man lever ikke sant??

Se filmen her???

Garasjeduellen er også endelig i gang, YouTube serien min som kommer ut annenhver mandag. Neste uke møter vi en gamer som jeg håper jeg kan inspirere til å komme i gang med treningen ettersom han også er en av guttas forbilder. Målet med økta er å få han bitt av «treningsbasillen» slik at han kan dra hjem med masse inspirasjon. Tror du jeg klarer det?

Her er filmen med Martine Halvorsen om dere vil se episode 1:

Følg meg gjerne på YouTube HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer