TREN MAGE MED DISSE 5 ØVELSENE | med video

annonse | i samarbeid med Nøre

Det er tirsdag og i morgen reiser jeg faktisk til Zanzibar for å bli med på tidenes treningsreise sammen med 22 andre herlige mennesker. Men jeg har jo lovet dere en ny challenge så da syntes jeg det passet godt med en skikkelig mage økt. Det står 500 repetisjoner, men du gjør selvsagt så mange runder du klarer.

Så da håper du kaster deg ned på stuegulvet og kjører på? Kom gjerne med en tilbakemelding på hvordan det gikk; da blir jeg glad!

500 REPS CHALLENGE PÅ STUEGULVET

Dette innlegget er i samarbeid med Nøre som jeg er utrolig takknemlig for å kunne samarbeide med. Fysisk aktivitet og et daglig inntak av kalsium bidrar til normal skjelett- og muskelfunksjon. Nøre Marint Kalsium er et reint beinpulver fra fersk, norsk laks, med naturlig kalsium. Fiskebein har de samme byggeklossene som i skjelettet vårt. Anbefalt for oss over 30 år.

Lyst å teste ut Nøre kan du lese mer HER. Produktet er 100% norskt og jeg er veldig fornøyd.

Lykke til med treningen folkens!

Camilla

Fikk du ikke med deg ukas GARASEDUELL med Kristin Holte må du sørge for å få med deg den! Jeg var drit nervøs for å si det mildt, men det ble en kul økt!

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer