RASK FROKOST ELLER MELLOMMÅLTID | glutenfritt

annonse i samarbeid med Synnøve Finden

Det var flere som ble glade sist jeg delte raske og enkle glutenfrie måltider, så her kommer det en til♥ Du må ikke ha en intoleranse for å spise glutenfritt, bare så det er sagt, og det er mye bra mat som er fri for gluten. Akkurat som Synnøve Finden sin fantastiske YOGRØT som nå finnes i to smaksrike og deilige varianter.

Yogrøt perfekt påfyll rett etter trening sammen med litt nøtter og friske bær! Kjempe digg!

   

Grøt er populært, og kanskje da spesielt kaldgrøt som du enkelt kan ta med deg på farten. Jeg elsker mat som er enkel, rask og få i seg og som i tillegg er lett å ta med seg inn bilen til og fra trening og møter. Er du litt kreativ og topper Yogrøt Naturell med litt nøtter og bær blir den enda mer næringsrik og mettende om du er ekstra sulten.

   

Synnøve Yogrøt har kommet med to ulike typer kaldgrøt;

Yogrøt Havre & Chia, Naturell. Denne liker jeg å toppe med fersk frukt og cashewnøtter for å få et enda mer mettende og næringsrikt måltid, men den smaker også deilig uten en eneste topping.

Yogrøt Havre & Chia, Mango-fersken og pekannøtter. Dette er en frisk yoghurt med mango-fersken puré i bunn og med crunchy pekannøtter på toppen. Kjempe god på smak, og trenger ingen topping. Eventuelt kan du spe på med noen nøtter om du vil ha måltidet litt mer mettende.

Du finner produktene på Kiwi, Meny, Coop Obs og noen Rema 1000.

Enjoy!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer