FRESHE TRENINGSKLÆR FOR JENTER!

annonse ism. Bara Sportswear

Er det en ting som får motivasjonen min i høygir så er det freshe og komfortable treningsklær som sitter godt. For ikke å snakke om treningsklær som holder både det ene og det andre på plass under økta. Komfort på trening betyr mye for meg, og jeg er super happy med treningstøyet fra BARA Sportswear.

BARA Sportswear er et norskt merke, etablert i 2017 fra Tromsø. Kolleksjonen deres som nå ligger ute er super fresh, og jeg anbefaler deg å ta en titt HER for å se utvalget deres.

Som dere ser på bildet er tightsen høye i livet (med hold in funksjon), sitter godt, sklir ikke ned under treningsøkta og har en lett kompresjon som før at produktene sitter godt på kroppen. I tillegg er den ikke gjennomsiktig så her er det bare å kjøre på med knebøy og markløft.

Rabattkoden treningsfrue gir 15% rabatt på produktene! Sjekk de gjerne ut HER.

       

Dette blå settet er virkelig helt fantastisk, og ilke digg å ha på seg som det ser ut. Toppen elsker jeg, og tightsen sitter godt på plass. Det er en tykk strikk i midjen som gjør den komfortabel å ha på seg, og stoffet er lett bevegelig til både oppvarming, hard trening og kondisjon.

Rabattkoden «treningsfrue» gir deg 15% rabatt på nettsiden til BARA Sportswear HER. Sjekk gjerne utvalget deres, for de har mye fint!

Dette hvite settet er også fantastisk, og her ser du at toppen er litt mer som en singlet bare litt kortere. Du bestemmer selvsagt selv om du vil ha toppen alene eller kjøre en singlet/T-skjorte over. Men settet er sykt fresht!

  

Jeg har testet dette ut så bare så spørre meg om du lurer på noe!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer