EN PARTNERØKT DU BURDE TESTE!

Herregud for et kaos det har vært på veiene i dag. Det er sjelden jeg kjører i slikt snøkaos, for selv om jeg har vinterdekk på bilen betyr det ikke at alle andre har det. Var redd for treningen skulle ryke i dag, jeg tok sjansen og kom meg ut! Angrer ikke et sekund, for dagens økt var en av de morsomt jeg har gjort på lenge, og spesielt gøy var det å kjøre en partnerøkt.

Her har dere økten vi kjørte, og det hadde vært moro om du testet den ut du også! Klarer du ikke snatch kan du f.eks kjøre dumbbell snatch med en arm som er en litt enklere variant. Du kan se øvelsen her.

PartnerAmrep 10 min (Så mange reps vi klarer på 10 min)

  • Max reps snatches @20kg

Totalt: 195 reps på oss totalt

PartnerAMRAP 10 min (Så mange runder vi klarer på 10 min)

  • 6 ring rows
  • 6 AbMat Sit-ups
  • 12 Air Squats

Totalt: 17 runder og 6 ring rows + 1 rep AbMat Sit-ups

PartnerAmrep 10 min (Så mange reps/cal vi klarer på 10 min)

  • Row Calories

Totalt: 186 calories

Er det noe du ikke skjønner rop ut så skal jeg forklare deg økta. Jeg kjørte denne som partner hvor vi delte akkurat som vi ville. På første runde kjørte vi 10 og 10 snatch, på andre runde kjørte vi en hel runde hver til tiden var gått ut, og på siste runde kjørte vi 20 og 20 kalorier Row (romaskin) til det var gått 10 min. Svetteøkt som jeg garantert vil kjøre igjen!

Noen som har lyst å teste ut???

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer