30 MINUTTERS CROSSFIT-ØKT SOM KAN GJØRES MED OG UTEN PARTNER!

I dag var jeg så støl at når jeg kavet meg ut av senga klokka 07.00 ramlet jeg med et brak. Jeg er så støl i fremside lår, og kan seriøst ikke huske at jeg har hatt så vondt noen gang. Men jeg kombinerer ofte stølhet med trening og muskulatur som har jobbet så jeg får vel bare trøste meg med at det går over.

Ble lokket av Julia (@jgillros) til å kjøre en kondisøkt/overkroppsøkt i Oslo i dag, og det var jammen det disse trøtte låra trengte i dag. Sykkel og overkropp gjorde susen, og økta var helt genial. Derfor har jeg veldig lyst å dele den med dere. Ta den gjerne alene, med en venn eller med flere, for denne kan også varieres til det uendelige!

30 MIN CROSSFIT-ØKT MED ELLER UTEN PARTNER

– Start med 5 min på Bike Erg (sykkel).

– Etter 5 min skal du rett på disse øvelsene:

 • 5 pull-ups
 • 10 push press (jeg hadde 30 kg)
 • 15 AbMat Sit-Ups

Øvelsene ser du under??

PULLUPS

    

PUSH PRESS

 

ABMAT SIT-UPS

– Det du har igjen av dine 5 min skal du sykle. Det vil si til klokka viser 10 min. Så skal du rett på øvelsene beskrevet over. Slik skal du holde på til du har kjørt i 30 min. Forstod du ikke dette vil det se slik ut:

 • start med 5 min bike
 • ca. 1.30 min med øvelsene 5 pullups, 10 push press og 15 AbMat Sit-Ups
 • ca. 3.50 med bike
 • ca. 1.30 min med øvelsene 5 pullups, 10 push press og 15 AbMat Sit-Ups
 • ca. 3.50 med bike
 • ca. 1.30 min med øvelsene 5 pullups, 10 push press og 15 AbMat Sit-Ups
 • ca. 3.50 med bike
 • ca. 1.30 min med øvelsene 5 pullups, 10 push press og 15 AbMat Sit-Ups
 • ca. 3.50 med bike
 • ca. 1.30 min med øvelsene 5 pullups, 10 push press og 15 AbMat Sit-Ups
 • ca. 3.50 med bike

Så er spørsmålet; hvor mange meter kom du på sykkelen totalt på de 30 min?

Jeg kom på 11.000 meter så en drøy mil er jeg veldig fornøyd med. Forsøk å hold en jevn hastighet på økta så du kan fullføre den med en jevn og fin pace, hvor du selvfølgelig utfordrer deg på puls og styrke. Jeg kjørte 30 kg push press, men dette må du justere i forhold til hva du kan løfte.

Det som er fint her er at du kan bytte ut øvelsene med både oveokroo/underkropp, tredemølle, ski eller romaskin osv. Variasjon til tusen i forhold til hva du ønsker å trene.

Masse lykke til!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer