DETTE SKJEDDE I HELGEN

Helgen har gått i ett, og jeg har klart å fylle den med både familietid, julebord, trening og hundeutstilling? Jeg er jo håpløs på slike hundeutstillinger ettersom jeg skal kose med alle hundene jeg ser, og det var også et par der jeg kunne tenkt meg og ta med meg hjem. Han her blant annet, lille Yatzy ???

Vi ble kompiser med en gang <3

Og sjekk disse nydelige skapningene ?

Sjekk denne nydelige rasen da. Rodesian Ridgeback er en favoritt, og jeg kunne gjerne tatt med meg en slik hjem for å si det sånn!

På lørdag morgen ringte klokka 07.00 ettersom jeg hadde avtalt å møte mamma og Julia på hundeutstilling i Lillestrøm. Kanskje ikke den perfekte oppladingen til julebordet senere på dagen, men så absolutt verdt å stå opp tidlig en lørdag morgen. Tror det er landets største hundeutstilling, for jeg tror alle hunderasene i boka var tilstedet.

Julebord og antrekk

Senere på dagen var det duket for både sminke og partyfrisyre, og ettersom jeg så og si aldri fester var det like greit å dra den helt ut. Full pakke med sminke, hår og outfit, men jeg vet mange av dere kicket på skovalget mitt så det raste inn noen kommentarer på at det var totalt skivebom. Må bare skyte inn at om festen hadde vært i byen hadde jeg nok valgt penere sko, men ettersom festen var i CrossFit lokalet var det mest praktisk med sneakers til antrekket. Hva synes dere? Det funka greit gjorde det ikke?

Kjole er fra LoveLita, Sko fra Eurosko, jakke fra More than shoes og jakken til Amelie kjøpte jeg på Ny & Ne og er fra Line Of Oslo. (alt er kjøpt selv) 

    

Våknet søndag morgen ganske så opplagt om jeg må si det selv, for ettersom jeg har lært av mine tidligere feil var jeg flink til å drikke vann gjennom hele kvelden. Haha, de gangene jeg glemmer det ber jeg om bråk, og ettersom det var hockeykamp søndag formiddag var det greit å ta det litt rolig. En vellykket kveld med mye fine folk. Liker å møte de jeg møter på trening i en annen setting. Du kommer enda mer innpå folk, blir kjent på en annen måte, og prater om andre ting enn bare det man gjør under en CrossFit time. Utrolig hyggelig!

Ny uke og masse trening

Ny uke er godt i gang, og heldigvis er jeg bedre i kneet mitt. Venter fortsatt på svar fra spesialisten, men i går jublet jeg over 55kg i knebøy uten smerter. Det er fremskritt det! Dagens økt hadde også mye bein, men det gikk allikevel overraskende bra så derfor mistenker jeg at skaden som skjedde i Zanzibar ikke er så alvorlig allikevel. Noe er det, men det er trolig ikke menisk, korsbånd eller leddbåndskade♥

Det vil komme mer mat, trening, CrossFit økter, løpeøkter og video fremover så titt gjerne innom bloggen innimellom!

Om du mener jeg fortjener en plass i Årets Vixen kan du gjerne stemme på meg HER.

Se gjerne ukas episode av GARASJEDUELLEN her:

 

Ha en nydelig uke!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer