KLAR FOR Å LØPE LITT? MOTIVERENDE INTERVALL!

Det er fredag og ettersom dagene går litt i surr beklager jeg at intervallene kommer før nå. Jeg fikk ikke løpt i dag, og fir å være ærlig har jeg ikke løpt så mye den siste tiden på grunn av vondt kne og lite motivasjon. Det er viktig å lytte til kroppen innimellom slagene, for selv om jeg tar en liten pause vet jeg at løpegleden ikke er langt unna. Det føles alltid litt tungt å komme i gang på de første løpeturene, men jeg tenkte å starte til uka. Send over litt motivasjon om du har – jeg tar gledelig i mot!!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang med selve dragene. Gjerne løp noen raske drag på 30-40 sek før du setter skikkelig i gang!

Hoveddel

  • 2 % stigning
  • hastighet: hard intensitet
  • 20×10 sek x 20 (10 min totalt) og 15×15 sek x 20 (totalt 10 min)
  • Hopp av mølla i pausen

Slik gjør du:

Her skal du løpe fort, og selve intervallene er korte og harde. Start med 20×10 sek x 20 drag, det vil si at du løper i 20 sek, pause i 10 sek. Dette skal du da gjøres 10 ganger totalt. Deretter tar du en 1-1,5 min pause før du går løs på 15×15 sek x 20 drag. Her skal du da løpe 15 sek, hvile 15 sek, og dette skal gjøres hele 20 ganger. Totalt 20 min med intervaller til sammen. Kjør på en hastighet du vet du klarer å gjennomføre hele økta med! Lykke til!

Avslutning

Ro ned og gå 5 minutter før du hopper av mølla og gir deg en skikkelig klapp på skuldra!

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer