WORLD CUP PÅ LILLEHAMMER!!

annonse Dæhlie Sportswear & XXL

Jula kom tidlig til oss for å si det mildt, for forrige helg fikk nemlig gutta og jeg en invitasjon fra Dæhlie & XXL til åpningen av World Cup på Lillehammer. Vi tok en hyttetur i samme slengen og kombinerte helgen med et aldri så lite besøk på Lillehammer. En stor opplevelse for store og små, og gutta var mildt sagt i hundre etter dagens opplevelse.

Jakke HER / bukse HER / genser HER

Klærne er fra Dæhlie, og alt kan kjøpes hos XXL. Vi går mye på ski, og juniorkolleksjonen fra Dæhlie Sportswear leverer fantastiske skiklær. Sjekk gjerne mer av utvalget hos Dæhlie HER.

Etter at vi fikk hytte på Hafjell har det blitt skikkelig moro med ski, og det er gøy å se utviklingen Max & Leo har i sporet. Jeg fikk mine første skøyteski for et par år siden, men jobber hardt for å holde følge med de.

Hvit jakke HER / rosa bukse HER

Selv elsker jeg dette hvite og rosa antrekket fra Dæhlie, og kanskje dette kan være en fin julegave til noen du er glad i? Jeg lyser opp løypa i hvertfall, og klærne er utrolig komfortable å bevege seg i.

At de norske langrennsutøverne er guttas største forbilder er det ingen tvil om, og jeg tror ikke lysten av å gå på ski har blitt noe mindre etter forrige helg. Ekstra stas var det når gutta fikk møte Emil Iversen etter en kjempe innsats i løypa. Sympatisk og fin gutt som tok seg tid til å både prate og leke med Max & Leo♥ Gutta har fått en ny helt i sporet tror jeg, og jeg fikk tidens julekort…!???

 

Takk for en fantastisk opplevelse Dæhlie & XXL❄️

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer