MINE 8 BESTE TV-SERIER

Jeg har ikke gitt mye lyd fra meg de siste dagene, men nyter noen dager på hytta sammen med familien. Prøver å koble av med både ski, god mat, yatzy og TV samtidig som jeg også har begynt å strikke på Skappel genseren min som har ligget i en kurv i snart 3 år. Jeg er godt over halvveis så bare vent så skal dere få se!

Ellers har vi dessverre hatt litt sykdom de siste tre dagene så eldstemann ligger ned for telling, minstemann begynner å kvikne til og jeg er sånn halvveis slapp i fisken. Men håper det går seg til ganske så snart.

 

Jeg har sett noen utrolig bra TV serier den siste tiden som jeg er nødt til å dele med dere. De er rangert fra topp 1-7, så her er det bare å ta for seg! Du kommer til å bli hekta, I`m sure!

 1. HEDER – Viaplay (svensk spenningsserie som handler om 4 advokater som kjemper vold mot kvinner. Sykt spennende!)
 2. GÅSMAMMAN – TV2 Sumo (svensk drama med action fra start til slutt. Narko, penger, familiedrama og mye mer)
 3. VIS A VIS – Netflix (spansk serie som handler om livet i et spansk fengsel. Mye drama og action hele veien, og denne er ganske hard) 
 4. MELLOM OSS – TV2 Sumo (fantastisk norsk/dansk serie med blant annet Agnes Kittelsen og Cleve Broch. Utroskap, parforhold, utfordringer og fristelser)
 5. THE SINNER – Netflix (amerikansk krim/drama serie om et drap og hvorfor det drapet ble begått. Utrolig spennende og dyktige skuespillere. Serien har kommet med ny sesong 2 også)
 6. SEAL TEAM – Viaplay (Militær actiondrama som følger en eliteenhet av US Navy Seals. Mye action, drama og spenning)
 7. TWIN – NRK TV (norsk tv serie med skuespiller Kristoffer Hivju som spiller seg selv og sin tvillingbror. Broren blir drept ved et uhell og han forsøker å dekke over mordet. Spennende serie vi så sammen med barna.)
 8. TEAM INGEBRIGTSEN – NRK TV (fantastisk serie av en enda mer fantastisk familie. Jeg blir så imponert over denne fine familien som virkelig gjør alt for at barna skal lykkes med det de holder på med. For ikke å snakke om Gert som er halve serien spør du meg. Må sees!)

Fortsatt GOD JUL & GODT NYTTÅR folkens!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer