TIPS PÅ FAMILIEVENNLIG MIDDAG!

Jeg forsøker å bli flinkere på å planlegge middagene hver uke, og jeg har faktisk blitt bedre. I hvert fall er jeg veldig fornøyd med egen innsats ettersom vi nå har begynt å gå løs på det vi allerede har i skuffer, skap og fryser. Utrolig hva man kan lage om man titter litt før man handler! Karbonadedeig, pasta, parmesan og tomater hadde vi fra før, og jeg fikk til og med brukt opp den halve løken jeg fant i grønnsaksskuffen på gårsdagens middag. Oppskrift kommer her???

Hvordan pimpe opp spaghetti og kjøttsaus?

Du trenger:

 • 2 pk karbonadedeig
 • 1/2 pk røde linser
 • 1/2 løk
 • 3 fedd hvitløk
 • 2 gulrøtter
 • 2 bokser hermetiserte tomater (gjerne med basilikum)
 • 3 ss tomatpuré
 • 1 pose kjøttsaus (kan sløyfes)
 • pasta (glutenfritt eller vanlig)
 • salt, pepper og paprikakrydder

Slik gjør du:

Kutt opp løk og hvitløk og fres på middels varme i smør til løken blir gyllen. Tilsett så karbonadedeigen og la denne steke til den blir brun. Tilsett kjøttsausposen og bland dette inn før du tilsetter tomatpuré. La dette surre i noen minutter før du tilsetter hermetiserte tomater. Småkok i 5-10 min før du tilsetter småhakket gulrøtter og 1/2 pk røde linser. (Skulle disse godt før bruk) Krydre med salt, pepper og litt paprikakrydder før du lar dette småkoke litt til.

Kok opp pasta og server gjerne med revet parmesan på toppen! Super godt?

(Avslutta dagen med kino med familien❤️)

Ha en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer