BLYTUNGT Å LØPE | ukas første intervaller

Jeg skal være ærlig å si at det var blytungt på mølla i dag, og dørterskelen var relativt høy. MEN, jeg kom meg over, fikk løpt en intervall og svetta litt. Det er litt ekstra tøft å starte på igjen etter å ha vært syk lenge, og influensaen sitter i brystet enda. Men tok det pent i dag og fikk en fin økt allikevel.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Oppvarming

Jeg gikk og løp rolig de første 10 min før jeg løp et part raske drag før jeg startet. Noen trenger kanskje så mye som 15-20 min til oppvarming, men det er veldig individuelt. Ta deg tid til å varme opp, og finn samtidig noen gode spillelister!

Hoveddel

  • Intervaller: 2,3,4,3,4,3 min
  • Pause: 1,5 min mellom hvert drag
  • Stigning 2%
  • Hastighet: middels til hard

(Jeg feiget ut og endte på 10,5 km/h, men ettersom jeg har vært syk så lenge turte jeg ikke å ta i altfor mye.)

Slik gjør du:

Her skal du starte med å løpe i 2 min før du tar 1,5 min aktiv hvile. Da senker jeg farten til 5-6 km/h. Deretter skal du løpe 3 min etterfulgt av 1,5 min pause. Slik holder du på til du har løpt alle dragene. Totalt er dette en intervall på 19 minutter + pauser på totalt 7,5 min aktiv hvile. Quickfix på 26,5 min.

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

Camilla♥

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her.

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer