GLUTENFRIE SUPERPANNEKAKER

I dag hadde jeg lyst på pannekaker til frokost, og ettersom jeg sakte men sikkert har begynt å få gleden tilbake på glutenfri mat tenkte jeg å dele disse med dere. Overraskende enkelt og godt, og disse er som helt vanlige pannekaker! De ble faktisk super myke, saftige og gode!

Oppskrift på glutenfri superpannekaker

ca. 12-14 stk
  • 5 egg (3 plommer og 5 eggehvite)
  • 170 g vaniljekesam, mager
  • 120 g mjölmix (glutenfri lys melblanding)
  • 1 dl melk
  • 1 liten banan
  • 1 ts bakepulver
Slik gjør du:

Bland sammen alt det tørre før du tilsetter melk og egg. Jeg har valgt å bruke 5 egg, men fjernet 2 av plommene. Tilsett alt, bland godt i en blender eller med visp (men mos bananen om du blander for hånd) og se om røra blir i den konsistensen du ønsker. Er den for tynn tilsetter du litt mel, evt melk om den er for tykk.

Stek på middels varme (gjerne uten smør om panna er laget for det) og server med vaniljekesam, frosne bær eller annet godt du har i skapet. Disse ble kjempe gode!

(Et lite tips er at jeg smelter litt cocosa i panna før jeg steker for så å tørke det av med papir. Slik unngår du at pannekakene blir stekt med altfor mye fett. Jeg synes de da kan bli fort brent og ikke så digge)

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer