STORE DRØMMER KREVER MYE

Nå har jeg sunket ned i sofaen i de nye Crossfit lokalene våre, og klarer nesten ikke å tro alt vi har fått til på kort tid. Det gikk fra å være en stor drøm som nå er i ferd med å gå i oppfyllelse. Jeg klarer fortsatt ikke å tro at det er sant, og jeg føler jeg er i en slags boble som ikke har sprukket enda. En stor boble.

Det å hoppe ut av den deilige komfortsonen for så å satse det man kan og har har kostet en del krefter, og jeg må innrømme at det til tider har vært tøft for oss alle. Men «no guts no glory» heter det, og det er jo så mye sant i det.

På lørdag åpner vi dørene til Skedsmo CrossFit, vårt andre hjem. Dette er ment som et sted for ALLE, og målet vårt er å gjøre CrossFit mer folkelig. Her er det trening for ALLE uansett nivå, vi har alltid tid til en prat, en kaffekopp etter en treningsøkt og kanskje Jørgen tar alle med på en inspirerende løpetur i skogen en søndagsmorgen. Skedsmo Crossfit skal bli en stor familie som støtter hverandre i tykt og tynt, og jeg gleder meg til første økta som ikke er langt unna. Trening er gøy, og dette skal bli litt av en reise. Jeg er klar!

«The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams»

 

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer