HERLIG INTERVALLER OG NY ARBEIDESPLASS!

Litt surrealistisk, men nå sitter jeg i lokalene til Skedsmo CrossFit som fra neste uke blir min nye arbeidsplass. Jørgen og jeg åpner vår egen CrossFit Box neste helg, noe som er helt sjukt i seg selv. En stor drøm som snart går i oppfyllelse, og vi gleder oss til et nytt kapittel i livet vårt. Følg oss gjerne på @skedsmocrossfit på Instagram eller Facebook?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Høyintensive intervaller

Oppvarming

15 min oppvarming 2 % stigning på mølla, rask gange/lett jogg og noen raskere drag på slutten for å få beina i gang. Det kan lønne seg å bruke litt tid på oppvarmingen slik at du ikke bruker så altfor lang tid på å komme opp i puls.

Hoveddel

  • 2 runder av: 5 x 90/30 sek
  • 2 min pause mellom hver runde
  • 2 % stigning
  • Høy intensitet

Slik gjør du:

Her løper du 90 sek før du tar 30 sek pause. Dette skal gjøres 5 ganger på første runde. Deretter tar du 2 min aktiv hvile og kjører igjen på med en runde til. Totalt 22 min med pauser. Dette skal være en hard intervall så sørg for å komme deg opp i puls, men tilpass så du klarer å løpe økta på samme hastighet hele veien. Jeg har ikke løpt denne, men ville trolig testet meg ut på 12-13 km/h.

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer