DA HAR VI ÅPNET SKEDSMO CROSSFIT!

annonse i samarbeid med Njie Norge / egenreklame

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men den siste uka har vært helt surrealistisk. Jeg har ledd, grått gledestårer og vært litt ut av meg sjæl egentlig. Det er først nå jeg så vidt begynner å lande. Vi har klart det!! Skedsmo CrossFit er ikke lengre enn stor drøm, men en realitet og jeg har nesten ikke ord. Målløs, glad og veldig takknemlig for alle de fine menneskene Jørgen og jeg har i livene våre. Her har folk stått på for å hjelpe oss med å åpne i tide, Jørgen har jobbet 20 timer i døgnet og jeg har sjonglert mellom jobb og mammarollen

Lillebror kom fra Hamar for å være med på åpningen!

På lørdag hadde vi åpning av CrossFit boksen vår, og etter å ha holdt min første team økt klokken 10.00 åpnet vi dørene offisielt klokken 12.00. Jeg hadde ingen anelse om hvor mange som skulle komme, men jeg tror vi hadde over 150 mennesker innom i løpet av dagen. Familie, venner, bekjente, ukjente og masse barn! I tillegg hadde Njie stand og delte ut masse go´saker til gjestene, og alt i alt var det skikkelig god stemning.

Startet dagen i dag med en morgenøkt klokken 06.30, og det er så utrolig gøy å trene mennesker igjen. Jeg har savnet det å være PT, og i tillegg er jeg veldig glad i å trene flere mennesker samtidig. Givende og gøy, selv om jeg var ganske så trøtt i fleisen.

Nå skal jeg begi meg ut på en ny ettermiddagstime om ikke lenge, men her har dere noen bilder fra åpningen vår.

Kunne du være interessert i å begynne hos oss, bli PT kunde eller bare ta deg en titt er du mer enn velkommen til å stikke innom for en prat i Vestvollveien 28E her på Skedsmo. Bare å rope ut!?

FOTO: @ptkokken | BILDEDRYSS FRA DAGEN

 

 

 

 

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer