HJEMMETRENING OG TIPS FOR DEN AKTIVE

annonse Claricell® Active

Jeg har de siste ukene vært flink til å komme meg ut på løpetur, både intervaller på bane, men også koseturer i skogen. Skulle kanskje ha løftet mer de siste månedene, men det begynner jeg med til uken. Gleder meg til å komme skikkelig i gang med litt tunge løft igjen etter et altfor langt opphold. (Se forslag på hjemmetrening lenger ned i innlegget!)

Men jeg har begynt å like å løpe igjen, funnet løpegleden ute og ikke bare de faste intervallene på mølla. Det er en god følelse, og jeg skal så absolutt fortsette med det

Jeg er veldig glad for å kunne finne nye samarbeidspartnere som passer min livsstil, og derfor har jeg vært så heldig å få teste Claricell® Active. Har vært veldig nyskjerrig på produktet etter at jeg la merke til det for noen måneder siden, og nå holder jeg på å teste det ut. Claricell® Active er et kosttilskudd for aktive voksne i alle aldre. Det gjelder for både supermosjonisten, treningsentusiasten og idrettsutøvere på alle nivå.

Claricell® Active er satt sammen for å gi immunforsvaret ekstra påfyll for å fungere normalt. I tillegg får kroppen næring som bidrar til andre viktige funksjoner i kroppen. Det inneholde ingredienser for å kunne opprettholde et godt immunforsvar slik at vi kan forebygge sykdom og betennelser.

Produktet er fra Norge og produseres i Norge, noe jeg så absolutt synes er veldig positivt. Men husk at kosttilskudd aldri skal erstatte mat. Allikevel kan det være vanskelig å få i seg nok av de mest nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i en ellers så hektisk hverdag, og det er også grunnen til at jeg bruker ulike kosttilskudd som supplement i hverdagen.

Du kan bestille Claricell® Active HER.

 

Kort oppsummert om Claricell® Active:

 • norsk produsert.
 • bidrar til å opprettholde et godt immunforsvar, men også muskler og ledd.
 • kan være nyttig for å ta godt vare på immunforsvaret i perioder med mye stress, reiser og ved hard fysisk belastning.
 • Et kosttilskudd for aktive  som er utviklet for voksne i alle aldre, for supermosjonisten, treningsentusiasten og idrettsutøvere på alle nivå.
 • Inneholder 13 ingredienser.
 • Vegansk.
 • Produktet er glutenfritt, noe jeg setter ekstra stor pris på. Uten sukker og kan brukes av allergikere. Det inneholder ingredienser som folat, men også vitaminer som D og B12.
 • En kapsel om dagen er nok.
 • Claricell® Active er IKKE en erstatning for variert kosthold.
 • produktet er i tillegg Informed Sports Sertifisert. dvs. at hver eneste boks av Claricell Active er testet og rent for doping. Sertifiseringen gjør at man som profesjonell idrettsutøver trygt kan benytte seg av produktet.

Jeg er i en testperiode med produktet, og tar en kapsel hver morgen sammen med de andre tilskuddene mine. Har veldig tro på dette, og tror det sklir rett inn i min ellers så hektiske hverdag.

Du kan bestille Claricell® Active HER.

LYST PÅ EN LITEN TRENINGSØKT PÅ STUEGULVET MÅ DU SE HER:

AMRAP betyr så mange runder du kan på f.eks i dette tilfellet 6 min, 5 min og 4 min. Husk pause mellom hver økt.

Amrap 6

 • 5 Push-Ups
 • 10 Sit-Ups
 • 10 Hoppende utfall (evt utfall bakover)

1 min pause mellom

Amrap 5

 • 10 Knebøy
 • 10 Good Morning
 • 10 Glutes bridge

1 min pause mellom

Amrap 4

 • 10 Burpees
 • 10 Jumping Jacks

Lykke til!!!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer