VI HAR FÅTT HUND!

Jeg har smilt fra øre til øre siden jeg stod opp i dag tidlig. Våknet flere ganger i natt, og har gledet meg som et lite barn på julaften. Tror det har vært sånn for oss alle den siste tiden, for ønske om hund har vært stort i lang tid.

Jørgen og jeg måtte avlive Balto en uke før Leo ble født, og han rakk å bli nesten 10 år. En fantastisk rase blandet med rottweiler, dalmatiner og Vorsteh. En helt nydelig hund med et stort hjerte.

Nå har valget landet på Rhodesian Ridgeback, en rase jeg er overbevist passer vår familie veldig godt. Vi fant en oppdretter på Gran som har holdt på i over 12 år, så vi har hele tiden følt oss veldig trygge på valget av hund.

Jeg skal skrive mer om SNATCHY og hvordan hun tilpasser seg i nye omgivelser. Mye å sette seg inn i, og jeg har en følelse av å ha fått en ny baby i hus. Jørgen er så forelska og barna er helt fantastiske med henne.

å skal Leo og jeg skal sove på madrass i gangen så vi er veldig spente på hvordan første natta går?

Natta♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer