JÆVLIGSTE JEG HAR GJORT PÅ LENGE

Du vet den kjipe følelsen når man vil gi opp under en treningsøkt?
Hodet sier nei, og jeg begynner å innbille meg at jeg ikke skal få det til. Det er i slike situasjoner jeg er nødt til å jobbe mer med meg selv. Jobbe med hodet og selvtilliten. Og det klarte jeg i dag!

Målet i dag var Mikkos 40 med 15 cal. Det vil si følgende:

MIKKOS 40 er en EMOM (every minute on the minute i 40 minutter) med følgende utstyr:

  • 1. minutt – 15 kalorier row erg
  • 2. minutt – 15 kalorier bike erg
  • 3. minutt – 15 kalorier ski erg
  • 4. minutt – hvile

Slik holder du på i 40 minutter, altså totalt 10 runder. Helt sykt at jeg kom meg gjennom, for dette har vært målet mitt det siste halvåret. Det er bare det at jeg ikke har turt å gjennomføre den før nå.

Skal du teste denne noen gang kan det være smart å starte rolig med få kalorier. Finn en pace du kan holde gjennom hele økta og ikke forhast deg. Du har nemlig 1 minutt på å fullføre så bedre å bli ferdig noen sek før enn å spurte så du har pause i 20 sek.

Nå skal jeg ut på tur i skogen å gå av meg litt melkesyre i bena. Ønsker dere en fin dag❤️

Husk at du klarer mer enn du tror. Når kroppen kjennes sliten klarer du som oftest litt mer, og følelsen etterpå er så verdt det!

Klem Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer