EFFEKTIVE INTERVALLER SOM GIR RESULTATER

Jeg er fortsatt i valpetåka, og i natt var jeg igjen oppe 2 ganger. Føler meg litt som en zombie om dagen, men det meste går over med en god frokost og en kopp kaffe. Beklager at det har vært litt lite trening fra meg den siste tiden, men jeg kommer sterkere tilbake om ikke lenge! Skal bare hente meg inn litt?

Ellers er vi i full gang med utetimer hos Skedsmo CrossFit og det tar selvfølgelig også en del av tiden min. Veldig moro å trene medlemmene våre, og jeg gleder meg som et barn til vi kan begynne å ha timer inne!

Ukas intervall er en intervall jeg fikk tips om fra Hilde, også kjent som @superhildern på Instagram. Rå dame med mye erfaring, og denne intervallen anbefaler jeg dere å teste ut om dere ønsker å bli en bedre løper. Økta er en 4*4 som etter Hildes mening er en sikker vinner. Effektiv, tar ikke så lang tid og er kjempe motiverende!

Oppvarming

10 minutter rolig jogg/rask gange

Hoveddel

 • Stigning: Gjerne kupert terreng eller 3% på mølla
 • Hastighet: høy intensitet
 • Intervaller: 4*4 min hvor min er delt opp (se under)
 • Hvile: 2 min aktiv hvile mellom dragene

1.drag: 4 min
Aktiv pause: 2 min
2.drag: 4 min
Aktiv pause: 2 min
3.drag: 45sek løp/15 sek pause * 4 drag
Aktiv pause: 2 min
4.drag: 45sek løp/15 sek pause * 4 drag

Slik gjør du:

Start med å løpe 4 min etterfulgt av 2 min aktiv hvile. Deretter løper du nye 4 min med 2 nye minutter pause. På tredje draget deler du opp 4 min med 45 sek løp, 15 sek pause * 4 drag. Totalt 4 min. Dette gjør du på de to siste dragene, men husk pausen på 2 min etter 3 drag.

Avslutning

Avslutt med 5-10 min rolig løp etter endt intervall

4 TIPS NÅR DU LØPER:

 • Opp og frem med brystet
 • Frem med hofta
 • Sett foten ned under deg (unngå steg langt foran kroppen)
 • Avslappet armsving

Lykke til!!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer