UTE ETTER EN KONDISØKT?

Hei og hopp dere❤️ Har trent bra de siste dagene og ettersom kroppen var litt sliten etter mye olympiske løft de siste dagene var det digg å kjøre en økt med mye puls. Denne var for bra til ikke å deles, og jeg har rett og slett kalt den «Cammy’s TRI ERG» ettersom vi bruker både romaskin, sykkel og ski erg. Du kan eventuelt bytte ut ski erg med mølla om du ikke har det apparatet.

Økta kommer her??
FOR TIME / with a partner

5000m Row / 10 Hand Stand Push-Ups (kan byttes med Burpees)

5000m Bike Erg / 10 Box Jumps

5000 Ski Erg / 10 Push-Up

Slik gjør du: Dere skal sammen kjøre totalt 5000 m Row, 5000 m Bike og så 5000 m Ski. Dere kan fordele meterne akkurat som dere vil, men bli ferdig med en og en stasjon av gangen. Hver gang den som ror går av skal den ta 10 Hand Stand Push-Ups (evt. 10 Burpees) mens den som har hvilt går på romaskinen. Slik kommer dere gjennom økta.

Ettersom vi fortsatt er i en korona-situasjon har vi hver vår romaskin og bike. Ski erg vasket vi etter hvert bytte.

Tid: 51.23 minutter

Spør om dere lurer på noe??‍♀️? Absolutt verdt å teste ut med en venn!

Ha en fin kveld!

– Camilla –

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer