GÅRSDAGENS TRENINGSØKT!

God morgen!! Akkurat kommet hjem fra tur med Snatchy , og det er så gøy å se hvordan den første snøen kan gjøre en valp så glad. Var så vidt jeg klarte å holde henne i dag ettersom hun bare ville løpe med snuta godt plantet i snøen.

Jeg hadde planer om å løpe intervaller forrige fredag, men det kom noe i veien så beklager det. Jeg har den klar så den skal løpes i løpet av de nærmeste dagene. Bare å glede seg♥

Jeg tok meg helt fri i helgen så jeg har ligget på ladning og er nå klar for ny uke. Ettersom det ble mye jobb i går fikk jeg faktisk ikke trent før klokka åtte. Når det blir så sent er jeg faktisk mer glad i en kondisjonsøkt enn styrke så gårsdagens økt har du her:

MIKKOS 30 / EMOM 30 MIN

(EMOM= every minute on the minute in 30 min)

  • 1. min 12 cal Row
  • 2. min 12 cal Bike Erg (sykkel)
  • 3. min 12 cal Ski Erg

Slik gjør du:

Dette er en kondisjonsøkt med romaskin, sykkel og ski erg, og den kan fint også gjøres med 4. min pause. Ettersom jeg har gått ned på antall cal har jeg valgt å fjerne pausen i fjerde minutt for å jobbe litt ekstra. I tillegg blir økta 30 min og ikke 40 ettersom 4 min x 10 runder er 40 min. Min økt ble da 3 min x 10 runder, altså 30 min. (Håper dere forstod det. Hvis ikke spør meg gjerne)

Kom meg opp i sone 4 på slutten, men lå for det meste i sone 2 og 3. Så en god økt med ikke altfor mye puls. Må stadig vekk minne meg på slike økter også, for alle trenger ikke være kjempe harde.

Kjente det godt på de to siste rundene, men en veldig fin økt!

I dag har jeg planer om en styrkeøkt, og så håper jeg at jeg får løpt intervallene onsdag eller torsdag. Lover å legge den ut til dere!

Håper dere får en fin dag, og husk å la bilen stå hjemme om du enda ikke har fått på vinterdekk.💜

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer