FØLER MEG TAKKNEMLIG

Det har vært et merkelig 2020, og jeg skal ærlig innrømme at det har vært en liten berg og dalbane i denne «korona-bobla» vi har vært inne i det siste året. Lite impulser i hverdagen har fått meg til å kjenne meg fryktelig tom på visse dager. Litt sånn nummen følelse hvor man nesten blir litt likegyldig. Noen som kjenner seg igjen?

Det er mye jeg savner, men det er også veldig mye jeg har blitt glad for det siste året. Vi har fått mye mer tid  sammen som familie, og det har jeg satt fryktelig stor pris på. Selv om det til tider har vært utfordrende med både hjemmeskole, lite aktiviteter for store og små så har det vært veldig godt å bare være sammen uten å stresse fra det ene til det andre.

Vi åpnet Skedsmo CrossFit 6. mars 2020, bare en uke før korona slo til. Den torsdagen vi fikk lockdown begravde jeg hodet i puta og sa natta til Jørgen kl. 20.00. Tror jeg gråt meg i søvn den kvelden. Klarte ikke å se lyset i tunnelen på noen som helst måte. Alt var bare et stort sort hull. Jeg husker det som det var i går.

Men, det er utrolig hva en god natts søvn kan gjøre for jeg husker jeg våknet opp morgenen etter og begynte å grave etter muligheter. For det var akkurat det vi gjorde. Så etter muligheter. Og her er Jørgen god! Han er så stødig, og jeg elsker det ved han.

Så her sitter vi nå med en CrossFit boks som selv etter 2 lockdown er i vekst. Vi har klart å skape det stedet vi bare drømte om med medlemmer som er for gode til å være sanne. Og miljøet kan faktisk ikke beskrives, det må bare oppleves♥

Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget, men hadde et behov for bare å skrive noen ord om takknemlighet. Jeg er så takknemlig for alle de fine menneskene rundt meg, alle medlemmer jeg har blitt kjent med og som har støttet oss i denne perioden, dere følgere som støtter meg i tykt og tynt. Dere er satt pris på♥

Ekstra takk til Jørgen som hver dag ser meg, gir komplimenter og ikke minst serverer kaffe på senga hver morgen gang han er hjemme!

-Camilla-

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer