HUSMORSFERIE I EGET HUS!

annonse Fabel

Nyter litt egentid hjemme uten mann og barn (er vel lov å si det? ) Jørgen tok med seg barna på fjellet, så her nyter jeg vinterferien sammen med Snatchy. Har en del jobb denne uken i tillegg til at jeg rett og slett trengte litt «me-time». Digger at Jørgen gir meg det når jeg trenger det, og for meg er dette en fin måte å henne litt overskudd på. I tillegg har vi godt av å savne hverandre litt.

Jeg går mye turer om dagen, og etter at jeg fikk hund har jeg blitt mer og mer glad i å gå ute. Både lange og korte turer, i skogen, på jordet eller rundt feltet. Gleder meg VELDIG til jeg kan begynne å løpe med Snatchy, for det å ha en løpekompis gjør ofte terskelen lavere.

Jeg har kastet meg ut i ny lydbok, og har et par jeg gjerne vil anbefale dere. Lydbøker er perfekt for min del ettersom jeg overhodet ikke har tid og ro til å sette meg ned å lese. Om jeg får noen minutter i sofaen heller jeg heller for å sette på en god serie på TV, men det er nå sånn jeg er skrudd sammen♥

Flere enn meg som digger lydbøker? I så fall må du sjekke ut FABEL sin kampanje! Nå får alle nye abonnenter 4 uker GRATIS lyttetid! Les mer HER.

Jeg har faktisk klart å komme meg gjennom noen bøker, og det er bra for å være meg! De jeg har på listen min nå er disse lydbøkene:

Lydbøker er terapi, og det som er så fint er at dette kan du høre på akkurat når det passer deg. Enten det er på senga, i badekaret, i bilen (digger å høre på lydbøker når jeg kjører bil), på løpetur eller på hytta. Det er en utrolig fin måte å koble litt ut på samtidig som man får «lest» bøker. Anbefales på det sterkeste.

Test gjerne GRATIS i 4 uker og se om det er noe for deg. Jeg er veldig fornøyd med både utvalget Fabel har og enkelheten med å finne bøker.

Ha en fin dag!

-Camilla-

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer