GLUTENFRITT KOSTHOLD I SNART 2 ÅR!

– I samarbeid med BFree –

Som dere vet har jeg nå levd med cøliaki i snart to år. Fikk trøbbel med magen i mai for snart to år siden, og det endte opp med at jeg var sengeliggende i over to uker. Derfra gikk det slag i slag med bekymringer, prøver, gastroskopi og til slutt koloskopi. Priser meg lykkelig over at det «kun» var cøliaki, men jeg har fortsatt dager hvor jeg ender opp med en ballongmage og smerter. Har dere med cøliaki det på samme måte?

Heldigvis finnes det glutenfrie produkter som i tillegg smaker kjempe godt, for jeg er helt avhengig av variasjon i matveien for å ikke gå lei. Jeg skal ikke lyve å si at matinspirasjonen og matgleden har vært 100% tilstedet de siste årene, men jeg har begynt å glede meg mer og mer over maten igjen det siste halvåret.

Glutenfrie produkter smaker også godt

BFree sine produkter har jeg snakket om tidligere, og jeg lager ofte både matpakker, lunsj og til og med lørdagskosen av produktene. Denne gangen må jeg tipse dere om den glutenfrie pizzabunnen de har, og nå som sola er på vei er denne også perfekt til å slenge på grillen. Jeg har planer om å lage pizza i solveggen når påsken er her☀️

Jeg liker godt å bruka matvarer som ris, poteter og glutenfritt brød for å opprettholde inntaket av karbohydrater, men i tillegg har jeg lagt min elsk på BFree sin glutenfrie pizzabunn. Enklere blir det ikke, og den kan jo toppes med alt du vil!

BFree har fire produkter, steinovnsbakt pitabrød, steinovnsbakt pizzabunn, søtpotet-wrap og Wraps Fullkorn.

BFree Steinovnsbakt pizzabunn

Sprøere bunn skal du lete lenge etter, og ettersom jeg stekte de på en steinplate i ovnen var de inne i kun 4 min. De er fri for de mest vanlige 14 allergenene, og har i tillegg et høyt kostfiberinnhold samt lavt innhold av fett. Pakken inneholder 2 pizzabunner, og disse kan selvfølgelig fryses om du ønsker det❣️

Produktene er helt supre for de med cøliaki, men også et godt alternativ for de som ønsker å velge gluten- og melkefrie produkter. I tillegg er disse produktene så gode at de kan spises av alle i familien uten at det skal gå på bekostning av smakskvaliteten. Jeg lagde pizza i går, og det var ikke mye jeg fikk før alt var borte. (Kvalitetsstempel når til og med Jørgen liker det…hehe)

Jeg har testet mye glutenfri mat de siste årene, og jeg kan absolutt anbefale produktene fra BFree. Har skrevet litt om pitabrødene også, og de kan du lese HER. Perfekt som matpakker eller i brødristeren for en rask lunsj.

– Camila – 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer