MINE MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Jeg tenkte det kunne være greit å oppsummere noen av de oppskriftene jeg har fått mest tilbakemeldinger på slik at jeg kan samle dette i ett innlegg. Jeg vet det settes stor pris på kosthold, baking og andre ting, og det er fort gjort å «glemme» et innlegg etter at det har gått litt tid. Ellers må jeg bare si tusen takk for at dere engasjerer dere, kommenterer og liker – you rock!
SUNN GRØNNSAKSSMOOTHIE
DSC04958-focalcropped-1024x681Dette var min første smoothie jeg laget som var alt annet enn rosa og hvit. Helt nydelig, og super frisk. Du finner oppskriften her.
DEN BESTE LASAGNEN DU KOMMER TIL Å LAGE
DSC05294Når jeg la ut denne tok det virkelig helt av! Det er så mange av dere som har testet ut denne oppskriften, og jeg lover deg at den smaker bare helt nydelig! Vi kommer ikke til å endre denne i det hele tatt – dette blir en slager i huset i mange år fremover. Oppskriften finner du her.
VERDENS BESTE POLARBRØD
DSC00316
Gutta maser om disse polarbrødene enda, og jeg får bare hive meg rundt å bake flere. Virkelig en innertier her i huset, og disse er deilige å fylle med salat, kalkunpålegg, paprika og gulost. Perfekt til frokost, matpakker, kveldskos og lunsj «on the go». Verdt å prøve – jeg vedder på at familien blir happy! Oppskrift finner du her.
EGGMUFFINS TIL LUNSJ
Miniomeletter_2-e1444984092950Disse nydelige eggmuffinsene er det Marias Salt og Søtt som skrev om på bloggen min. Bildet er også lånt av henne. Verdens beste lunsj spør du meg og snakk om proteinbombe!! Du finner oppskriften her.
USUNNE KANELBOLLER
DSC05943Disse er virkelig veien til mannens hjerte! Sykt gode, enkel og grei fremgangsmåte og absolutt innafor å bake til helgen! Se oppskrift her.
i dag har jeg hatt en time stretching pluss litt hjemmetrening utenfor på verandaen. Tenkte å legge ut en vide av øvelser på mage og bein i morgen – følg med!

Camilla

Snapchat Treningsfrue

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer