SAFTIG OG SUNT PROTEINBRØD

DSC07189
Jeg har fått så utrolig mange snapper om oppskriften på proteinbrødet jeg lagde tidligere i uken, og her kommer det folkens. Må bare si at dette var utrolig saftig og godt, og lukten av nystekt brød i hele huset fikk resten av folket til å stå opp for å si det sånn. Brødet inneholder mye proteiner i tillegg til mye annet godt så her er det bare å sette igang!
DSC07194 DSC07192 DSC07197

1 stk. proteinbrød

 • 1 boks cottage cheese (liten)
 • 4 egg
 • 1 ss flytende honning
 • Liten håndfull mandler
 • 150 g havregryn
 • 1 ts bakepulver
 • Litt kanel (ikke så mye, og kan droppes)
 • En 1/2 håndfull solsikkekjerner
 • En 1/2 håndfull gresskarkjerner

Alt dette puttes i en bolle. Bruk deretter en stavmikser som blander og knuser dette sammen. Du kan eventuelt bare kna det med hendene og få litt cottage cheese klumper, men da hadde jeg i det minste knust mandlene noe. For de som ikke tåler mandler er det bare å kutte de ut:) Bruk en slikkepott og fordel røra (veldig klissete) oppi en brødform med bakepapir i bunn. Stekes på varmluft 210 grader mellom 25-35 minutter. Litt avhengig av ovn selvsagt. Deretter lar du brødet hvile i ca 10 minutter før du topper brødskivene med ditt favorittpålegg.

Lykke til og happy baking!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer