Vixen Blog Awards 2016

DSC05530
God morgen alle sammen! Lørdag morgen, og jeg sitter fortsatt og smiler. Må nesten klype meg selv litt i armen, for jeg kan ikke tro at jeg vant Vixen Blog Awards 2016 for beste Trenings- og Helseblogg. Tusen millioner takk til dere alle sammen, for uten dere hadde jeg aldri kunne gjøre det jeg gjør, og jeg setter virkelig stor pris på dere alle!
Jeg var også nominert i fjor og kom meg helt til finalen i 2015, men da var det flotte Funkygine som stakk av med seieren. Etter det bestemte jeg meg for å gi full gass for 2016, jobbe hardere, bedre og engasjere enda mer. Jeg utdannet meg til personlig trener, sa opp den faste jobben min hos Vita Liberata og begynte å jobbe enda hardere med merkevaren Treningsfrue.

DSC05516Var så heldig å få henge med Desiree, jenta bak bloggen Fitfocuse.no. Det er vi som skal arrangere treningsweekend i mai – gleder meg!

DSC05518Tusen takk til Anne Line hos Beths Medispa som gjorde meg frisk og fin i huden, Solpmu og Vanessa for herlige vipper, Woxx frisører for frisyren og Trendpartner Norge for lån av bluse!

DSC05521

Flotte @motesilje og @bybenedicthe

DSC05537 DSC05542Det er vel aldri en fest uten sprell fra @espenhilton

DSC05544Pappahjertet, KonaTil, meg og Anne Brith – noen mer småfulle en andre…haha! Men du holder maska bra pappahjertet…!

Snapchatstory

227FBBD3-96C9-49DD-B913-56F63B8D7ABCMøtte på mye fine folk!

DSC05568Denne skal henge på kontoret mitt – kunne ikke vært mer stolt!

Hadde det ikke vært for Jørgen tror jeg det hadde vært vesentlige færre bilder og innlegg her på bloggen for herlighet for en tålmodig mann! Jeg har ikke telling på antall kvelder han har sittet alene i sofaen mens jeg bare måtte få ut et innlegg. Jeg har forstyrret treningen hans for at han skal knipse en øvelse og jeg har vært på jobb under ferier vi har hatt sammen. Slik er det å jobbe med sosiale medier. Det står liksom aldri stille, og derfor er det også viktig å ha faste rammer rundet seg, strategi for uken slik at tiden med familien også ikke blir påvirket altfor ofte. Jeg «failer» her, men har blitt mye mye bedre, og nyter å jobbe for meg selv. Det å kunne styre min egen hverdag er det jeg setter høyest, og jeg håper barna mine vil tenke tilbake på denne tiden og sette pris på at mamma ofte var hjemme.
2017 blir et spennende år! Jeg skal fortsette jobben min som personlig trener, blogger, foredragsholder og influencers, men jeg har også lyst å komme meg mer ut. Ut til dere! Trene med dere, reise på tur med dere og fortsette å motivere dere til en aktiv livsstil! Desiree og jeg arrangerer jo vår første treningsweekend nå 19-21. mai, og med 70 spreke, flotte jenter med på tur kan ikke dette bli annet enn kjempe bra! Jeg gleder meg!
Det blir mer foredrag fremover, og jeg er så heldig å få være med i Talerlisten.no. Det er et flott konsept dannet av Nils Apeland som er en av de dyktigste foredragsholderne jeg veit om. Jeg har allerede fått inn en booking på meg i mars, så da reiser jeg opp til Trondheim for å snakke om markedsføring og sosiale medier.
Ellers blir det mer sprell i tiden fremover, jeg bygger et større nettverk, møter mange spennende mennesker og jeg er sikker på at 2017 kommer til å bli et supert år! Gleder meg til hinderløpene begynner igjen, og jeg må bare prøve å finne igjen løpeformen som var så sykt mye bedre i fjor sommer…hehe. Har du planer om å løpe noe løp i år? Kanskje vi sees?
Må også takke tvillingsøsteren min Cathrine som holder ut med meg på godt og vondt. Det kan ikke alltid være enkelt å være tvilling med ei som meg. Når du plutselig ender opp på God Morgen Norge fordi du tisset på deg under en løpetur, og alle på jobben tror det var DEG de så på skjermen! Sorry søs! Innlegget kan du forresten lese her.

313_rosa_sloyfe_16102016Love ya sis

Men jeg vil alle skal vite hvor stolt jeg er av deg søs, for selv om min jobb eksponeres på sosiale medier betyr ikke det at du jobber noe mindre! Fy fader, du er rå og jeg er så glad i deg
Nå venter det frokost, kaffe og trening før jeg skal kose meg med familien min. Ønsker dere en fin dag alle sammen, og igjen tusen tusen takk for alle gratulasjoner. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å yte mitt beste i 2017.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer