Da var CrossFit Open over for denne gang!


Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men jeg har for første gang fullført en CrossFit Open. Jeg hadde ingen anelse om hva det var og hvordan denne konkurransen var satt sammen så da jeg begynte å få meldinger fra andre som mente jeg burde kaste meg på var det bare å hoppe i det. Langt utenfor min egen komfortsone, men shit au – det er godt å kjenne at man lever litt ute av bobla si innimellom. Nå når alt er ferdig sitter jeg igjen med mange gode minner, og ikke minst nye fantastiske bekjentskap. Miljøet i CrossFit er noe eget, og jeg skjønner mer og mer om hva denne «CrossFitFamily»egentlig betyr. Alle heier på alle, og kommer du inn på et CrossFit Senter i Asker eller New York er de like blide og imøtekommende selv om du strengt tatt er en nybegynner i denne treningsformen.

Jeg var så heldig å få med meg de beste vennene mine for både Roger og Julia har kjørt øktene samtidig. Her har vi svetta, satt nye rekorder og virkelig kjent på det å være i kjeller´n, og følelsen etter en slik økt kan nesten ikke beskrives. Det er så mye treningsglede og jeg har innsett at trening er så mye mer enn å bare løfte vekter etter det samme programmet uke etter uke. Man trenger litt variasjon til tider, men samtidig skal det bli godt å begynne litt strukturert trening igjen for dette har tatt en del krefter! Og stølhet er bare forordet!

Haha, sier vel sitt – sliten.no

Thrusters på @29kg – gikk overraskende greit – det var hoppetauet som tok tid. En og en tar lang tid når du ikke klarer flere i et jafs! Men her er det bare å øve og øve til neste år!

    

Noen av dere som kan double unders? Altså hoppe tau, bare to og to runder av gangen?


Roger in action – @RogerRNilsson

 

Min PT, @Benjichr i skikkelig fokus mode

Beste Julia, @Jgillros som jeg er så heldig å ha som min beste venninne! Digger denne jenta, og jeg er så utrolig stolt av henne! Kom på 25. plass scales av sin aldersgruppe – hvor rått er ikke det?!! Og hun har gjort rykk for første gang gjennom denne open!!!!

 

Glad jenta Tina var med og heiet på siste økta vår – skikkelig gledesspreder! @tina.v.b

Siste runde med Open var følgende:
9 thrusters @29kg
35 double unders
Dette skal det da gjøres 10 runder av på under 40 minutter eller så mange reps du klarer innen tiden på 40 min.
Thrusters ser du her:

Og double unders ser du her:

Det dere skal vite folkens er at om dere tror dere ikke kan eller ikke tørr tar dere skikkelig feil! Dette er så gøy og du kan alltids tilpasse det til ditt nivå. Du kjører til du ikke klarer eller kan mer. Kanskje klarer du en øvelse du ikke trodde var mulig? Mye kan skje under press, god stemning og heiarop fra de rundt deg sier jeg bare! Nå vet jeg litt mer, og jeg vet også hva mer jeg skal øve på frem til neste år! Da har jeg som mål å klare både muscle up, double unders på rad og rekke samt rykk med en større PR. Det blir gøy – flere som vil bli med?
Jeg kom på 43. plass av 150 i min alder og jeg er veldig fornøyd med å ha klart å kjøre rx´d gjennom hele Open!! Det vil si at jeg har kjørt med samme vekter og hatt de samme øvelsene som programmet tilsier. (Scaled betyr at man tar av vekter og får øvelser som er noe enklere.)

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer