Mitt desidert beste frokosttips!


God morgen! jeg er klar for en ny dag, spennende møte og ikke minst masse jobb og trening. Men før alt dette er det ingenting som slår en god, mettende og næringsrik frokost, for jeg er en skikkelig frokost jente. Fungerer sjelden uten mat i magen, og for min del blir dette den desidert beste starten på dagen. Jeg har spist havregrøt de siste 15 årene så dette er og blir en favoritt. Nå har jeg krydret den opp litt med farger og bær for at også kanskje du skal synes dette kan være en god oppskrift. Tips er å røre inn de frosne bærene før servering slik at de smelter litt inn i grøten sammen med honningen!

Oppskrift på grøt à la Treningsfrue
1 dl havregryn, lettkokte
ca 2 dl h-melk
En klype salt
Topping
Frosne bringebær
Eplebiter
Kanel
Hakkete mandler, evt valnøtter
1 ss honning
Fremgangsmåte: Hell oppi havregryn og melk i en kasserolle. Start med oppkok på ganske så høy varme, men rør jevnlig. Du vil ikke at melken skal brenne seg. Rør jevnt og tilsett en klype salt på slutten av tiden. Gi grøten et oppkok og senk deretter temperaturen til middels. La den godgjøre seg og bli tykk i konsistensen. Hell over i en bolle, strø på kanel, eplebiter, mandler eller valnøtter og frosne bringebær. Deretter topper du herligheten med 1 ss flytende fersk honning om du har det. 
Med denne i magen garanterer jeg deg en god og mett mage i noen timer fremover samtidig som du får en super start på dagen. For all del ikke glem kaffekoppen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer