UKAS FØRSTE LØPEØKT

Den følelsen når du endelig klarer en hel time på mølla uten å kjede livet av deg. I går var det første løpeøkt av 3 denne uken og denne gangen var det en behagelig opplevelse. Rolig langtur er digg!

Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg var noe spent i går da jeg satt bena på mølla. En time + oppvarming på 10 minutter er lenge, og jeg har aldri testet det ut før i går. Vanligvis pleier jeg å ta disse rolig langturene ute, men Victoria skulle løpe intervaller så jeg var grei å tok min økt inne😅

Løp økten med trøya på vranga, but who cares?

70 minutter på mølla – stolt som bare det!

Jeg slo like greit på en episode av Criminal Minds, og endte opp med å høre på den nyeste episode fra podcasten til Media Puls når filmen var fridag. Vips så var nesten 70 minutter på mølla unnagjort og jeg var rett og slett dritstolt av meg selv.
Sone 1,2 og 3 er ganske behagelig soner å løpe i, og jeg hadde på sliten en puls på 136. Ingen tungpust, ingen syre i låra og ingen tunge steg. Rett og slett en nydelig start på uka!
Målet med denne økten er er å få en løpetur med lengre varighet. Jeg har alltid en lang løpetur i uken hvor jeg skal holde meg i sone 1,2 og 3. Simen, løpecoachen min øker lengden på turen fremover slik at kroppen min etterhvert kan vende seg til å løpe en halv maraton. En fordel med slike økter som dette er at restitusjonstiden er relativt kort og jeg er klar for de to hardere intervallene senere i uken!
Her ser dere pulsen min under hele økta! Et lite fall der, men klokka mistet signalet!

Økten så slik ut:

Oppvarming 10 minutter, 2% stigning, 5-6 km/h
60 min på mølla, 1,5 % stigning, 6-7 km/h i sone 1,2 og 3.
Nedtrapping, 5-10 min rolig gange
Vil du gjøre denne økten ute kan du løpe i 60 minutter. Har du pulsklokke er det bare å tilpasse økten slik at du holder deg mest i sone 1 og 2, evt litt i sone 3. Har du ikke klokke kan du løpe i et behagelig snakkbart tempo hele timen!
Kjør på – lykke til!!!!

Camilla♥

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer