SOMMERTRENING | video

Her finner du 4 videosnutter som kan inspirere til en treningsøkt eller 3 gjennom ferien! Du trenger kun deg selv og eventuelt noen ministrikker for å bli skikkelig god og svett!

Foto: Lars Bakken
Hei folkens! Jeg vet mange av dere er på ferie, og jeg vet også at mange av dere har pakket ministrikker i bagasjen. Tipp topp, for her kan vi trene hele kroppen hele sommeren. Jeg har som mål å lage en hel del filmer, utfordringer og moro med ministrikker gjennom sommeren, og starter i dag med å gi dere noen videosnutter jeg har laget tidligere. Jeg lover at det kommer nye filmer etterhvert, men i mellomtiden er det bare å kaste seg på en av øktene under! Svettefest og rumpepump.
Strikkene er fra Booty Builder, og du kan kjøpe de her  (annonselenke) om du allerede ikke har de inne.

  1. Video | rumpetrening med ministrikker


2. Video | rumpetrening med ministrikker

3. Video | Sirkeltrening fullkropp

4. Video | Magetrening på 10 minutter

Da er det bare å sette i gang så ønsker jeg dere en fantastisk dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer