VÅR FØRSTE FERIE PÅ NY HYTTE


Vi har hatt vår første overnatting som familie i ny hytte, og jeg kan meddele at guttene ble vekket klokken 10.00 i dag etter at kaffekoppen var inntatt på sengekanten. Makan til luksus!
Ja du så riktig! De sov til klokken 10 i dag, og jeg er helt overbevist om at de hadde sovet til 12 om vi ikke hadde måttet vekke dem. Det skal jo sies at de kom i seng godt over midnatt i går siden det tok litt tid å pakke ut alt, ta på sengetøy og komme oss litt på plass. Det er første gang vi er her som familie, og jeg kan nesten ikke tro at vi har vår eget lille krypinn her på Hafjell. Jørgen skal ha mye kred for alle de turene han har hatt både på Ikea og andre steder for å få den minste ting på plass. Nå gjenstår det bare et par småting så er vi i mål.

Bli kjent tur

Vi startet dagen med en sen frokost etterfulgt av litt sofakos og mer kaffe. Deilig å ta livet helt med ro, men jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang med høstens planer også. Har masse spennende jeg gleder meg til å dele sammen med dere, men det kommer jeg tilbake til.

Havregrøten slår aldri feil, selv på fjellet! Jeg har alltid med frosne bringebær om jeg kan på tur!

Hytta i all sin prakt. Endelig har plattingen kommet på plass – solveggen er klar. Mangler bare noen stoler!

Fine blåbærgutten min!

Gutta krutt!


For å gjøre oss til kjent i området gikk vi en tur ned til Skavlen ved heisanlegget midt i bakkene. Det er så stort her, og vi innser jo at vi bor midt i smørøyet med både slalåmbakker og herlige langrennsmuligheter. Gleder meg vilt til skisesongen. Må se å kjøpe noen sykler her også, for det er fine løyper for både familieturer og downhill.

Inni hytta

Det er litt rotete rundt i hytta da vi prøver å plassere en del saker, men ting begynner å falle på plass. Jeg er så fornøyd med sengen vi fikk bygget til guttene, og her har de plass til en kompis eller niese når de er på besøk. Ellers har vi en hems med en dobbeltseng og to enkelt senger så totalt er det plass til 9 personer her. Må si jeg gleder meg til årets jentetur når den tid kommer…:)

Guttas hjemmesnekra familieseng – fin ikke sant? Fikk den montert av en lokal helt og vi er super fornøyd!

Stua! Jeg er så fornøyd med det nye rosa pleddet jeg kjøpte på båtferie. Strategisk å kjøpe rosa for gutta har enda ikke tatt det fra meg!

Spiseplassen vår. Bord og stoler er kjøpt på Home & Cottage.


Vi har fått montert plisse gardiner på alle vinduene, med dobbel foring på soveromsvinduene. Relativt dyrt, men absolutt verdt hver eneste krone. Vi ønsket ikke gardiner i stua, og jeg er veldig glad vi gikk for det stilrene.
2 fornøyde gutter ved middagsbordet.

Nå er det middag, mer sofakos og Sniper på tv med godteskåla godt plassert mellom bena.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer