OPPVARMING FOR SKULDRE | med video

Hei fine følgere! Som lovet kommer noen av mine favoritter til oppvarming av skuldrene, og nå skal jeg bli flinkere med video og YouTube fremover! Det er jo så moro.

Mobilitetstrening

Etter at jeg tok PT eksamen for 1,5 år siden ble jeg mer og mer bevist på å bruke mobilitsøvelser/dynamisk oppvarming i forkant av en styrkeøkt. Ikke bare blir du god og varm før økta, men du vil også kunne forebygge skader ettersom bevegeligheten og teknikken blir bedre. (eks knebøy og markløft) I tillegg trener du både stabilitet og styrke!
Mobilitetstrening er ikke bare for de som trener masse, og jeg kjenner selv det er ferskvare som absolutt må vedlikeholdes om jeg skal bevare den mobiliteten jeg har. Beveger du deg generelt lite blir du også mindre bevegelig, og følelsen av å være eldre enn man er er ikke akkurat noe gøy. Kanskje har du en stillesittende jobb hvor du sitter på rumpa mesteparten av dagen. Sliter du med vond nakke? Les gjerne dette innlegget for tips på god øvelse.

Oppvarming av skuldre | med video


Strikkene i videosnutten finner du her:
LETT finner du her (annonselenke)
MEDIUM finner du her (annonselenke)
Lykke til og følg meg gjerne på YouTube her – det er selvfølgelig GRATIS.
Liker du å løpe, ønsker å hente motivasjonen fra andre til å begynne å løpe eller dele tips og erfaringer er du hjertelig velkommen til å joine meg i min gratis løpegruppe på Facebook: TRENINGSFRUES LØPEGRUPPE.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer