SMOOTHIEMANDAG | med bringebær

God morgen! Endelig er hverdagen skikkelig tilbake og hva er ikke bedre enn å kickstarte uken med en deilig, sunn og syrlig smoothie med bringebær? Denne var en favoritt blant ungene i går, for jammen fikk de i seg hele bolla og glasset.

Det er deilig å komme tilbake til hverdagen, rutiner og treningen, for jeg er en slik person som blir slapp og sliten av å ha for mye ferie. Misforstå meg rett, for det er herlig med rolige dager, familietid og kos, men det er også veldig godt å komme tilbake til de gode vanene.
Derfor er det greit å starte uken med smoothiemandag som jeg alltid har gjort, og denne gangen fikk niesen min lov til å blande i det hun ville utenom et egg jeg slang oppi for proteinene sin skyld.

Oppskrift på bringebærsmoothie

1/2 frossen banan
1/2 dl havregryn
1 rått egg
2 dl appelsinjuice
1-2 dl melk
100 g frosne bringebær
Slik gjør du: Fyll i alt som er tørt før du heller i væsken. Deretter blander du den i en mikser til du får en jevn og fin røre. Vil du ha mer sorbèt konsistens dropper litt av væsken. Ønsker du den mer flytende tilsetter du bare litt mer væske. Er det slik at du lager for mye kan den fint holde seg i kjøleskapet, evt fryses til is om du legger den i fryseren noen timer.
Topp den med det du har i skapet, for her er det ingen fasit. Jeg foretrekker mye kokos, frukt og frø, men her kan du bare være kreativ og toppe med det du ønsker! Prøv da vel!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer