UKAS FØRSTE INTERVALL

Ja da var det ny uke folkens og det betyr bare en ting! Nye intervaller på planen og jeg håper du lar deg inspirere til en aktiv og fin uke! Sykling på meg, men hælen blir heldigvis bedre og bedre!

Ukens høydepunkt

På lørdag braker det løs med årets X-Run, og jeg grugleder meg veldig. Skal bli så gøy å løpe som et lag, og løypa er jeg også veldig spent på siden det er ny location i år. Er det noen av dere som skal løpe? I så fall må du stikke innom teltet mitt å si hei! Søs er også der og vi blir en fin gjeng.

Ukas første intervall

Siden jeg fortsatt kjenner smerter i hælen har jeg fått beskjed om å sykle intervallene istedenfor å løpe de. Jeg kommer til å tilrettelegge intervallene til dere slik at de som vil sykle kan gjøre det, og de som vil løpe kan også gjøre det. Klar? For her kommer årets desidert verste svettefest hittil (og husk, svetteselfier trenger nødvendigvis ikke være så himla flotte…)

Svett og ved godt mot! Må begynne å ta med håndkle ?

Pulsen min på sykkelintervallen. Sliter litt med å komme meg opp i sone 4 uten å bli sur i låra men det kommer seg! Uvant å sykle men jeg liker det!

Oppvarming

10 min rolig sykling/evt rolig jogg/rask gange på mølla, 2% stigning og 5-6-7 km/h

Hoveddel

Sykle 5×4 min helst i sone 4 (det betyr at du må trå som et helvete, men fortsatt passe på å ikke bli sur i låra) med 2 min rolig sykling i pausene. Altså 4 min 5 ganger!
Vil du løpe denne intervallen kan du løpe 5×4 min med 2 min pause mellom dragene. Kjør 3% stigning, og hastighet på mellom 10-12 km/h. Tilpass nivået ditt og ha det gøy!

Avslutning

Rolig sykling/jogg de siste 5-10 min.
Lykke til! Nå er forresten episode #5 av @Hverdagspodden ute. Håper du lytter, og kom gjerne med tilbakemeldinger på hva vi må prate om!

Klem Camilla 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer