KLAR FOR UKAS INTERVALL?

Etter å ha sittet i bil i over to timer, og vært generelt stillesittende siden mandag var det ufattelig deilig å ta en intervall før jeg dro hjem til gutta!

Ikke likt meg å dra på trening når så lite er planlagt, men det var deilig å ta en sykkelintervall før jeg dro hjem fra fjellet. Stoppet på senteret hvor jeg trener og fikk hoppet på sykkelen for nok en svettefest! Denne økten kan du også gjøre på mølla så følg med!

Så glad når man er ferdig! Beste starten på helgen!!!

Dagens intervall

Oppvarming

SYKKEL: Sykle lett de første 5-6 minuttene før du tråkker litt raskere de siste 4-5 minuttene. Så gjør du deg klar for den første intervallen!
MØLLA: Stigning på 2%, 5-6 km/h og rask gange/småløp de første 10 minuttene

Hoveddel

SYKKEL: Kjør 6×4 minutters intervaller med 1 minutts pause mellom hvert drag. Det vil si 4 minutter 6 ganger med 1 min pause mellom. Tyngden er kanskje ulik sykkel til sykkel, men jeg stiller min inn på 9 og 10. Klarer ikke tyngre uten å få syre i låra. Kjemper litt det første draget om å komme opp i sone 3 (for meg over 156 i puls), men når jeg først kommer dit er det enklere. Faller raskt i puls i pausen så prøver å holde beina og pusten litt i gang.
MØLLA: Økten kan fint gjøres på mølla! Stigning 2%, 6×4 min også her med 1 minutts pause mellom dragene. (Aktiv hvile, dvs rask gange/lett jogg) Sone 3 om du kjører pulsklokke men ellers etter behov. Kanskje klarer du mellom 10-13 km/h?

Avslutning

Nedtrapping med 10 minutters rolig sykling. Klapp på skuldra og litt selvskryt. Beste følelsen er jo etterpå!
Følg meg gjerne på Facebook her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer